Provale i biseri (Vas i Vaših ortaka)

1. Moja tetka Olga koja je u jednom momentu rekla mom teči Vukašinu:

"Vukašine, šta ću ja da radim ako neko od nas dvoje umre?!"

2. Davno u srednjoj na času ortak smara drugaricu i ona se požali profi:
    - Profesore, veljko mi duva u kosu non stop!
    - Veljko, budi miran! Kako bi bilo da ja tebi malo dunem?!

3. Sprem'te se sad za jednu razarujuću, ko protumači dam mu da me kresne u bulju:

Profa biologije: Gde živi pantljićara?
    Ortak: Pantljičara živi u čoveku prasadi.

4. Pantljičara živi u čoveku prasadi.

http://media.tumblr.com/tumblr_lgumopJKpR1qcv55p.jpg

Иначе, док се другар није олиндрао, прилази му на свирци нека мала ''мјеталка'' и овако тече конверзација:
    -''Јао, што ти је лепа коса ^^''
    -''Мрш''

5. Evo jedne vrhunske blamaže:

Ušla drugarica na fejsbuk u jednom kafiću, a komp je inače postavljen na sred kafića, i onda svi skoro mogu da vide šta radiš. Vidi obaveštenje da je neka likuša tagovala na sliku, otvori, kad ono medjutim, tagovala je na OVOLIKI kurac :pokazujem rukama: al' ne lezi vraže, ona da gasi prozor, još veći kurac dobila, ne može dizadje, zakov'o komp. Društvo već odavno prekinuto od smeha, komirali se. Ceo kafić gleda, neverue, ja plačem, samo suze što ne ronim, jedino toj drugarici ne bi drago nego se jadna pojela od sramote. Al' šta ćeš, baksuz, mož' svakom da se desi... Čini mi se da je neko pribran onda opalio po dugmetu za restart.

6. Ала грми ветар.
    Друг се ошишао на ћелаво, и свађа се са неком ликушом, и каже му она: Милоше како те није срамота ћелаве косе!
    И најјаче од свега, један друг, иначе лудак невиђени, носио ону јакну с капуљачом на откопчавање, и почела киша и кажемо ми стави капуљачу, и он ишчупа капуљачу с јакне и стави на главу. Болид.

7. и он ишчупа капуљачу с јакне и стави на главу. Болид.

Hahhahaahha

8. Jedan moj malo imućniji ortak kupio audi a6, crni. I seli mi sa njim da se provozamo i onako kružimo po gradu i govorimo narodu "GLASAJTE ZA NAS"

9. Ortak kad smo radili one kolone glagola u engleskom:
    Catch - Caught - Kitchen! Jebote, koje je to kidanje bilo! :D Ali najluđe je to što ima dosta glagola kojima se taj past participle (ako se tako zove ta 3. kolona, pošto sam i to zaboravio) završava sa EN, k'o recimo frozen, pa ovo nekako čak i pravilno zvuči. xD

10. Ја ишао по Митровици и друг ми показује главни фазон међу гимназијалцима, и улеће у емтеес и виче ЕВО ДИНАР ДАЈ ТЕЛЕФОН

11. Не знам да л ово може ође, ал ајд
    Професорка биологичарка прича: Имала сам ја и пантљичару и тамо неки паразит и тамо неки паразит (ми размишљамо како је све то преживела, а она и даље прича) имала сам ја и људски мозак! Али су радници док су кречили све изломили!

12. Nastavnik: I, Zorane, ko je ubio Murata?
    Zoran: SVETI SAVO!

13. Професорка: Која је умањеница од именице "голуб"?
    Другар из клупе: Врабац!

14. Koja je razlika između pravoslavaca i katolika?
    Katolici su muslimani ...
    I može li neko ko je izjavio ovo da ima pet iz socijologije? Msm na času sociologije je to rekla moja drugarica .. Ja bih nju u avgust momentalno, sva četvorica...

15. Ja bih joj šamarčinu spucao i dao otkaz.

16. Ma, nastavnica uzela pa se krsti .. Što se krstiš kad joj daješ pet jebote ? Nisam mogao da vjerujem, ja jedva dvojku izvukao :D

17. profesorka biologije, inače neviđeno glupa žena: ako se ne smiriti u utorak ćete imati ne najvaljen kontrolni.

Odeljenje PATOS!

Jedan drug je odvalio i sad počeo nešto da komentariše za profesorke i oće da kaže psihički poremećena ali on nešto sasvim deseto odvali i mi počnemo da se odvaljujemo od smeha i on ladno kaže: šta se smejete to je bio lipsus.

Pitali jednog debilnog druga kad se pada petak 13. i on će: pa valjda u četvrtak.

18. Иначе, док се другар није олиндрао, прилази му на свирци нека мала ''мјеталка'' и овако тече конверзација:
    -''Јао, што ти је лепа коса ^^''
    -''Мрш''

хахах ми гарант познајемо истог лика

19. Možda nije za pohvalu, ne znam, al ja sam uspeo da kažem da devojkama posle puberteta otpadaju brkovi.

Smejte mi se, ionako mi se smejalo celo društvo.

EDIT: Niko se još uvek ne smeje? Trola...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.