Разноразно питање

1. sad ću da proverim s čovekom šta mu sve treba, možda mu radi posao i ona prva strana, ime, datum osnivanja, d.o.o. i to

2. Pa zato i kazem, od tih osnovnih podataka ne vidim sta i moj cale ne bi znao da prevede

3. ima sigurno harem dvadesetak termina

harem

Haha, Rađ, treba toliku braću podmiriti

4. Pitanje za bombaša i boškovog ćaleta: kako da prevedem aktivno privredno društvo xD

Ma lagano, imam samo petnaestak termina samo, sam ću, nego reko, možda ima neko već preveden šablon, ovo mi deluje kao nešto što ljudima treba nonstop

5. activated industrial society

6. nemaš pojam privrednog društva u engleskom, već samo company

7. ili business company ako ti već fali reč

8. Mene buni ovo aktivno brt, privredno drustvo se prevodi samo kao company sto posto

9. Da ne misli na akcionarsko? Xd

10. ma samo ću da stavim company, valjda će se podrazumevati da je aktivno

11. i ja gledam sta aktivno, a msm da na engleskom ili samo company ili direktno ako se zna koje je akcionarsko, doo sta vec

12. ArminVanBuuren

activated industrial society

celtic
    harem

zaslužujete po jedan xD

13. moze biti otvoreno akcionarsko al opet aktivno cudno zvuci

14. ma to je valjda da naznači jel funkcioniše regularno ili je u stečaju ili šta već može da ga snađe

Staviću status: active pa nek se jebu

15. Pa ili je akcionarsko ili je doo

16. doo je ltd na engleskom

17. Da, a veliki se na engleskom kaze big xd sta ga boli kurac za doo brt

18. stavio sam LLC po američki, trebalo mi je svakako

19. ma to je valjda da naznači jel funkcioniše regularno ili je u stečaju ili šta već može da ga snađe

Onda dodaj "with active account"

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.