Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Evo, radiće posao valjda:
Пословно Име:
Trade name:
Статус: Активно привредно друштво
Type of business entity: Limited liability company (LLC)
Status: active
Матични број:
Company number:
Седиште: Општина: Београд-Земун | Место: Београд-Земун | Улица и број:
Headquarters:
Датум оснивања:
Date of incorporation:
ПИБ:
Tax identification number:
Назив делатности:
Main activity:
Законски заступник
Legal representative:
Функција: Директор
Position: Managing director
Уписани новчани капитал
Уплаћени новчани капитал
Za ova oba bih stavio samo Founding capital, da se vidi da je to samo novac uplaćen radi reda, a vi recite ako imate neki drugi prijevod.
Direktor ti nije ovo nego general manager
A ovo drugo za kapital rokni starting capital boli te kurac
Stavio sam general manager, a founding capital mi lepši
hvala, prijatelji dragi
bitno da je rukovodeća pozicija
Ljudi, postoji li slika sa bobanom piromanom dje on gostuje u nekoj emisiji i ima sat na obije ruke ... Zna li neko o cemu pricam ili sam se istripovao nesto? :D
Ne vidim zašto bi neko gledao emisiju gdje on gostuje
nisam gledao emisiju, samo sam vidio sliku prije par godina i to baš na sajtu, neko je držao kao avatar.. ali nikako ne mogu da je nadjem ...
Nista se ne pravdaj sad
Ima i nemoj da se stidis boban je legenda
Kucaj boban ami g show ili boban magazin in
Ma samo dajte sliku braćo da ne moram da gledam sve emisije sa bobanom piromanom od 2011. na ovamo ...
izgleda da ces morati da gledas sve emisije sa bobanom piromanom
Od 2011. na ovamo...
ni tu mesecar nije siguran zato sto otkud on zna uopste da je iz 2011. to sto je bila na necijem avataru slika 2011. ne znaci da je tad i emisija bila,tako da ce morati sve emisije u kojima je gostovao boban piroman ikada da odgleda
ko je mezio pršutu i sir sa sa svojim ujakom i bobanom piromanom
kome je boban zapevao na uvo 'mezni, mezni, radjarde, dušo moja'(umesto radjarde ide radjardov svetovni nadimak)
ko je dočekao božić 2010. godine sa bobanom piromanom u katedrali u kopenhagenu
ja sam
Rađ, jel ti i Boban dođe neki brat?
Radj, zasto te neki stric nije vodio da mezis sa bobanom piromanom? Imas jedan pokusaj.
Evo iz prvog pokušaja:
STRIC
Nzn xD
Zato sto ti je ujak sa kosova i metohije i poznaje poznate i ide na kvalitetna mesta a stric nije nista od toga op op xd
Hahaha
A realno :D