oprostite,da li bi mogao da obrisem jednu definiciju i stavim drugu,da se ta jedna koju sam obrisao ne racuna u dnevnu kvotu?molim za odgovor i hvala unapred
oprostite,da li bi mogao da obrisem jednu definiciju i stavim drugu,da se ta jedna koju sam obrisao ne racuna u dnevnu kvotu?molim za odgovor i hvala unapred
Drug, odmah da ti kažem. Previše si formalan. Kakvo "oprostite", kakvo "molim za odgovor", nisi na razgovoru za posao. Opusti se malo.
I ne možeš, to ti je što ti je. Sačekaj 24 sata za novu definiciju.
Oprostite, morao sam, oduvek me zanimalo kakav je osećaj :)
Gledam teme koje su od jutros otvorene na forumu i kontam na nema ni jedne teme koja traži da uključiš manje od jedne polovine mozga da bi ostavio post.I zato...
Jel mogu da otvorim temu o kraljevskom vjenčanju, da se narod malo zajebava?
Не знам да л' се шалиш, али боље да ти одговори немодератор, да не помисле да их зезаш. Док пређеш на следећу страну неко већ убаци нови постер на прву страну и последњи на 5. страни бивају потиснути на 6. Има везе са природом, математиком, а чуо сам да има неке везе и са Месецом.
Dajte covjeku jebenu temu, jeste retardirani?
http://vukajlija.com/autori/ktitori
Svi pametujete, a svi tepsije. U logor!
Kako mi je nestala definicija , pao sam za 70tak mesta ?
турак ти баш имаш проблеме лололо
одговор: не може то што тражиш, рачуна се свакако
hvala,savo,btw,sta ti je?
Деки обрисана ти је 3 дана јахања као плагијат, ово је оригинал http://vukajlija.com/tri-dana-jahanja
Пробај, види, па нам јави да знамо и ми.
Деки, нестала је тако што је обрисана. :р
Drug, odmah da ti kažem. Previše si formalan. Kakvo "oprostite", kakvo "molim za odgovor", nisi na razgovoru za posao. Opusti se malo.
I ne možeš, to ti je što ti je. Sačekaj 24 sata za novu definiciju.
Oprostite, morao sam, oduvek me zanimalo kakav je osećaj :)
Jebem li ga kako sam ja onda tražio u pretragama i nije bilo, šta sam kucao jbg nesjećam se ma....
милице видиш да лепше и бољше модујем од тебе :))
Вау, јако мудо. Од мене је и Зезатор бољи модератор :)
Ал је Шаво Шаво ололололо одо сад пушћам вас модулаторе да радите пос`о ви сте ипак плаћени за то, па да зарадите леба поштено
Kakav bilans za turak2011:
2 teme na forumu, 2 zahtjeva, 2 plagijata brutalna.
(edit: 3 defke je ispuc'o, sad vidjeh)
Лолаби бре, немој више да ме трипујеш постовањем овде, сваки пут се понадам да су те опет умодовали лолололо
Izvini, ubuduće ču prvo da ti pošaljem PVT da se ne štrecaš :)
To је више нада него штрецање :Д
ПС: Питање - Ел смем да отворим тему "Реал је покраден!!!"?
Gledam teme koje su od jutros otvorene na forumu i kontam na nema ni jedne teme koja traži da uključiš manje od jedne polovine mozga da bi ostavio post.I zato...
Jel mogu da otvorim temu o kraljevskom vjenčanju, da se narod malo zajebava?
Ај отварај док смо трезни.
zašto se dešava da zadnji poster(i) sa npr strane 5 često budu prvi, drugi i treći na strani 6...nema veze sa stranama,uzeo sam samo primer.
Не знам да л' се шалиш, али боље да ти одговори немодератор, да не помисле да их зезаш. Док пређеш на следећу страну неко већ убаци нови постер на прву страну и последњи на 5. страни бивају потиснути на 6. Има везе са природом, математиком, а чуо сам да има неке везе и са Месецом.