Pitanje autor - odgovor moderator

1. Jel smem da spemujem ovu temu

Ne.

2. Je l' moguće da niko nije skontao ovu definiciju?
    http://vukajlija.com/svedski-sto/337986

Jbt, ja sam se valjao od smeha po krevetu!

3. Bila jednom neka ista, samo sa razlicitim naslovom.

4. Je l ova definicija nije kvalitetna za naslovne klik , ili me jednostavno ne volite?

5. Ne razumem pitanje.

6. Nije bitno, prošao me ćeif za naslovnom.

7. Pita te da mu okačiš defku na naslovnu, E. :)

8. Nisam stvarno nerazumela, pra'im se malo luda, baš da vidim da li ću da vidim nako, konkretno: "Turi mi ga. Mislim, ovaj moj tekst."
    Robopinki, volimo te, samo se pravimo...

9. Pita te da mu okačiš defku na naslovnu, E. :)

Ne baš to, već samo da mi kaže da li je razlog nekvalitet ili me ne vole pa neće to da stave na naslovnu. Al' da ne spemujemo više, napuštam temu vidno razočaran.

10. Bila jednom neka ista, samo sa razlicitim naslovom.

Ubih se tražeći. I groblje i žive. Ne mogu da nađem ni jednu sličnu.
    Ovo je bre tolika genijalnost na tako jednostavan način.

11. Sigurna sam, ali, pošto nemam dokaze, eno ti ova da se raduješ.

12. Jeeeeej :))))
    Hvala :)

13. Na koji način vi birate postere koji ulaze u kategorije odabrani? Pošto vidim da nekada stavite postere stare 2 godine , nekada stare par sati. Pitanje ne sadrži trunku sarkazma.

14. Pa dokle više da se otvaraju ove mutave teme: Jelena Karleuša prevarena, Papa Ivan svetac, Tomos?!...?

15. Време кад је постер направљен нема ама баш никаквог утицаја на његово стављање међу одабране.

16. To nije bilo pitanje,ali hvala na odgovoru u svakom slučaju.

17. Ако си мислио на то како долазимо до ових старијих, одговор је вероватно или кроз тему за предлоге на форуму, или из својих и туђих омиљених. Једноставно, наиђемо на добар постер, и одаберемо га.

18. Može li mi neko obrisati ovo govno? Jer ja ne znam il nisam sposoban.
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/103090-ironija

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.