Pitanje autor - odgovor moderator

1. Zašto ne sanksionišete ove otvaranje bezveznih tema? Ovo postaje radio Mileva forum.

2. А раније је био у рангу форума нуклеарних физичара?

3. Joj bre Dub. Brate i meni je dosadno, vi'š kakvo je vreme govnjaivo napolju. Koga zabole kurac za par kilobajta od teme? Nastavi dalje i nađi neku interesantnu temu za sebe. Ne mogu da utičem na "otvaranje bezveznih tema", stvarno.

4. Душко Тошић(бездушник) вара Јелену Карлеушу(уцвељена поп дива)?!

5. Pa? Već ima preko 20 postova na temi. Verovatno im je interesantno. To je stvar ukusa. Ni meni se ne sviđa, pa jednostavno ne učestvujem. Idi bre čoveče :)

6. Idem, al' tek sutra :D

7. Pa? Već ima preko 20 postova na temi. Verovatno im je interesantno. To je stvar ukusa. Ni meni se ne sviđa, pa jednostavno ne učestvujem. Idi bre čoveče :)

A MOJE PATULJKE ZAKLJUČAVAŠ!?
    ccc....
    ccc....
    ccc.......
    Strašno...
    :)

8. Ma šta je ovo, pet puta ocenjujem jednu definiciju!!!

9. Treba mi je jedan poster da vidim rastimo neke dve devojcice na plazi i margarin.
    Ocu da znam koje autor

10. Stefane, imam pik na tebe, pa zato.... :)

Penzionerka, oceni je i šesti put, jebem li joj kolje.

Dženade, i meni treba mnogo 1000€ pa me ne zanima ko ih je štampao. Pitaj na temi "Ima jedan poster, ime mu ne znam"

11. A daj, otključaj da se malo igramo :)

12. Hm, možda već postoji ovakva tema negde na sajtu mada je ja nisam našao, ukoliko postoji izvinjavam se.

Sad pitanje: Jel dozvoljeno da se piše bez korišćenja latiničnih slova već umesto ć-c, š-s, i tako dalje pošto dosta pišem na engleskom i zna da bude nezgodno što stalno moram da menjam jezik na tastaturi. A mislim da ljudi razumeju šta je napisano i ako se koriste s umesto š itd. Ukoliko je dozvoljeno da li je dozvoljeno pisati dj umesto đ? Pošto je to jedino slovo za koje mislim da je opravdana dvoslovna zamena... sh i ch je totalni debilizam.

Pozdrav, jos jednom izvinjavam se ako već postoji odgovor na ovo pitanje negde na sajtu.

13. Piši kako hoćeš. Možeš osisano, sa kvačicama i ћирилицом. Kako god. Izbegavaj samo ziljava slova sh ch i w. Inače je preporučeno ščćđ

14. Зашто неке дефиниције које сам оценила n пута буду неоцењене сваки следећи пут кад налетим на њих?
    Некад се дешава и обрнуто, да не могу да оценим, а први пут их видим. То је углавном кад идем на неки дан из календара. Ако ми се баш (не) свиђа дефка, одем на профил аутора и, ако је новија, па могу да је нађем, оценим је на његовом профилу, ту је нормална...ал' свеједно, не би уопште требало да постоји тај проблем.

Ово прво сам приметила на коментарима да се дешава и другима.

15. neki muslimani haraju sajtom, nebitno. ne uzrujavaj se.

16. Е овако...пошто већ дуже време очекујем да угледам неки од својих постера премијерно у одабранима(није да ми је од неке важности), али бих волео да знам да ли модови мисле да они нису за одабране или једноставно нису видели. И када би могли да оставите само коментар '' није за одабране'' или '' нисмо видели'' било би добро.

17. Ај баци овде неки што мислиш да је за одабране.

18. Jel može objašnjenje kako da postujem sliku na forumu?

19. copy image url
    paste- ako je sa nekog sajta

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.