Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јесу ли ови линкови са звездицама и чудима до вукајлије или ИМДБа? Или мог компа?
Mene ovo vodi na temu Horori, ne znam da li treba.
klikni pa ces da vidis
Линкови у линкованом посту.
Dobro imaš zvezdice pomoću kojih ocenjuješ kako ti se dopao film, šta je tu čudno?
meni normalno otvara temu horori, znaci - tvoj komp je u pitanju.
elem, meni pade na pamet, al glupo mi da otvaram temu za to, pa cu ovde, pa vi prenesite gazdi:
da li je moguce da se rangiraju autori po popularnosti njihovih postera? da vidimo ko pravi najbolje postere.... pade mi to na pamet... ne znam kako i gde bi to stajalo, al eto... sta znam...
То што ИМДБ изгледа сам сјебава начин линковања на вукајлији.
Aj da im oborimo sajt!
Evo da postavim još jedno pitanje, pošto sam novajlija na vukajliji, a zanima me, ko je #1?
http://vukajlija.com/recnik/autori?order=votes
che, to je po defkama, ne po posterima.... ja sam mislila po posterima...
(луд збуњеног)
(нисам мислио докле воде линкови, већ због чега су такви)
Који истраживач користиш? Можда имаш неки плагин који линкове чини таквима.
@lemaja: ovo je bio odgovor za LucidDreamera. Ne postoji lista za popularnost autora po posterima.
YouCantHandleTheTrut, јесте. Грисманки ми био укључен. Сад је ОК.
(За случај да се неко пита о чему булазним, овако је изгледало)
http://i51.tinypic.com/2ng974k.jpg
aaaa, nisam vidla da je covek pito. al znam ja da nema za ovo po posterima, neg ja pitam dal bi mogo (il teo) kaizen da uvede....
E lemaja bi mogo, al NE BI teo.
Ако модератори сматрају да треба да се брише, нек се брише. Нећу имату ништа против. Не бих да се правдам али нисам вид'о ту слику која треба да представља оригинал.
Imam jednio pitanje.Ko je nadlezan za postavljanje definicija i postera na facebook stranu Vukajlije?Prekjuce sam napravio poster,bas kao i jos jedan lik,u priblizno isto vreme.U prvih sat vremena imali smo slican skor,moj poster je imao nesto vise pluseva.I onda je neko okacio njegov poster na facebook stranu Vukajlije,nakon cega se taj poster nadobijao pluseva i zavrsio u odabranima,cini mi se.Mislim da nije uredu.Hvala unapred na odg..
Jel moguce promeniti sliku postera nekako? U sustini ostavicu istu sliku ali samo jedan deo zumiran.