Како могу да обришем неке старе дефинициције, пошто је тема за брисање закључана? Да ли ктитор налог пружа могућност за измену и брисање дефиниција независно од времена настанка, или то важи само за дефке настале током трајања ктитора?
Čekaj Ćirilice, tebe sam zapamtio po posterima. Ne sećam se sad kojim, ali znam da si imao dobre postere.
E sad, predložio si ovde sam sebe. Predložio si očigledan plagijat postera koji kao prvi komentar ima original? To nije za odabrane. To je za brisanje.
Mlato, samo za definicije nastale tokom trajanja ktitor naloga.
I da ponovim pitanje, ima li negde na forumu tema vazana za Hitlera i tema vezana za Teslu?
Moja traganja nisu rezultovala zadovoljavajućim rezultatima.
I da ponovim pitanje, ima li negde na forumu tema vazana za Hitlera i tema vezana za Teslu?
Како могу да обришем неке старе дефинициције, пошто је тема за брисање закључана? Да ли ктитор налог пружа могућност за измену и брисање дефиниција независно од времена настанка, или то важи само за дефке настале током трајања ктитора?
Važi samo za def nastale tokom trajanja kitor naloga. Def koje nisu nastale tada više ne mogu da se brišu.
Ja bih samo zamolio moderatore da mi daju razlog brisanja 2 moje definicije, ni jedna ni druga nije stajala duže od 20 sekundi, mislim da nisam prekršio pravila, ukoliko jesam, kažite.
Ja bih samo zamolio moderatore da mi daju razlog brisanja 2 moje definicije, ni jedna ni druga nije stajala duže od 20 sekundi, mislim da nisam prekršio pravila, ukoliko jesam, kažite.
Defincije su bile interne. Interne definicije se brišu osim u slučaju da nisu zaista vrhunske. Ove to nisu bile.
Prva je bila o reklamiranju definicija sa Vukajlije na FB i naravno da je obrisana čim ju je prvi mod video.
Druga je bila o tome kako je prva definicija brzo obrisana. Naravno dogodilo joj se isto što i prvoj.
Suština je da "nekvalitetne" definicije što kraće budu u životu da ljudi ne moraju čitati stvari koje ih ne zanimaju.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/93073-zamenio-100-evra
http://vukajlija.com/zabava/posteri/48838-gengbeng
http://vukajlija.com/zabava/posteri/47423-cnn
http://vukajlija.com/zabava/posteri/47055-za-sado-mazo
Оно...не бих да се експонирам 'ного, па размотрите.
Јебига, мени се ниједан не свиђа.
I ja ti sve pregledala, i ono...to sto kaze Peki.
moji posteri su kul!
A moji, gde su moji posteri, vrnite mi posteri bre!
фала на искрености, благодарим
copy image url
paste- ako je sa nekog sajta
Zahvaljujem.
Čekaj Ćirilice, tebe sam zapamtio po posterima. Ne sećam se sad kojim, ali znam da si imao dobre postere.
E sad, predložio si ovde sam sebe. Predložio si očigledan plagijat postera koji kao prvi komentar ima original? To nije za odabrane. To je za brisanje.
Mlato, samo za definicije nastale tokom trajanja ktitor naloga.
Znam, znam, neću moderisati, al šta ću...
http://vukajlija.com/forum/teme/20900-nikola-tesla?strana=1 Tesla. Ne nađoh Hitlera.
Važi samo za def nastale tokom trajanja kitor naloga. Def koje nisu nastale tada više ne mogu da se brišu.
Е јел то мени скраћен бан за девет дана неком грешком или шта? Није да се жалим ал да не испадне нешто после :))
Nije greškom. Dosta je jedan dan, samo se man'te ovih nekoliko tema.
Е, а ја баш хтео мало да прочистим своје дефиниције. Фала, Френки.
Mogu li da otvorim? S' obzirom na to kakva je ličnost bio, moram da pitam za dozvolu jer će sigurno pasti neka vređanja na temi.
Naravno, ali da uvodni post ne bude neko veličanje njegovog lika i pogotovo dela. Nego da bude, koliko je moguće, objektivan.
Možda da pokušaš joj malo da potražiš jer, majkumu jebem, ne mogu da verujem da nema tema o Hitleru. Ako ipak nema, otvori...
Naravno, u prvom sam samo postavio pitanja. Svoje stavove ću iskazati dalje na temi.
Pretražio sam ceo "politika i društvo" podforum i guglovao Hitlera na celom forumu. Nema ništa.
Defincije su bile interne. Interne definicije se brišu osim u slučaju da nisu zaista vrhunske. Ove to nisu bile.
Prva je bila o reklamiranju definicija sa Vukajlije na FB i naravno da je obrisana čim ju je prvi mod video.
Druga je bila o tome kako je prva definicija brzo obrisana. Naravno dogodilo joj se isto što i prvoj.
Suština je da "nekvalitetne" definicije što kraće budu u životu da ljudi ne moraju čitati stvari koje ih ne zanimaju.
Hvala na odgovoru..