Pitanje autor - odgovor moderator

1. Како ја видим, не. :)

2. šta se desilo sa sajtom? ceo dan nisam mogao da uđem

3. šta se desilo sa sajtom? ceo dan nisam mogao da uđem

Каизен мијењао сервер и нешто се узјебало... Сад имамо два сервера ваљда и све је брже...

Мене занима што ми је обрисана дефка последња... Нејасно ми је стварно

4. Мене занима што ми је обрисана дефка последња... Нејасно ми је стварно

то бре, нисам једини!!2
    исто питање.

5. Стварно ми пуца курац кад ми се обрише дефка која није нешто, која је глупа итд, али просеравања је много.... Стварно ми је нејасно...
    Добих инфо да је 48:3 био скор

6. моја је имала око 25:3-4
    и зато ме занима што. је л' неки мод дошао па се мало иживљавао, а овамо му висе 'нака говна која се не чисте сатима? или је можда нека грешка... све у свему, хоћу отпремнину!

7. SMarko, aleksandar, pogledajte prošlu stranu ovde, svi su se žalili, svima su brisane po 1-2 defke, obrazloženje je da nisu dovoljno kvalitetne.

8. Супер.... Све је сјајно и суперишка што би фацафаца рекао...
    Ма што се који курац ја нервирам.... Само хефтајте и бришите...

9. Дор'о људи, схватаму вашу забринутост за ваше дефиниције, али мојне спемујете овде. Поставили сте питање, сад чекајте да мод који је обрисао то види и одговори, а очигледно, он није ту тренутно.

10. никад се нисам жалио за овако нешто. али ако је то у питању, е онда сте стварно пичке снобовске. па јебо га бог, видим отерасте фацу. због чега, због једне дефиниције (која вероватно није била ни приближно усрана као ове које не чистите сатима...)? и шта се постиже тиме што скидате нове дефиниције ауторима који су (једни од) активнији на сајту? либо и мене цкура да се препирем око тога, ето вам дефиниција, јебем вас усране са све њом.
    што, моје " 'лађење јаја" није било сленг СУРОВИ (да, пошто претпостављам да си ти), је л' то?

11. http://vukajlija.com/paunisanje/339135
    http://vukajlija.com/levi-bubreg/339288
    http://vukajlija.com/oplemenjivac-rublja/339553

Evo 'vako. Ovo su moje tri poslednje definicije, tokom dana obrisane. Nisam neko ko kuka i pizdi zbog obrisanih definicija, ali zaista molim za neko razumno objašnjenje za njihovo uklanjanje, ali da ne bude u stilu "pa golo su govno".

- Prva je klasičan sleng, zaista u upotrebi baš kao glagol (na taj način do sada nije definisano). Značilo bi mi da se vrati sa groblja.
    - Druga je socijološka pojava, objašnjena na način na koji nisam primetio na sajtu.
    - Treća je golo govno, ali nekima smešna. To je subjektivno.

Prve dve imaju i poprilično dobar skor (41:4 i 32:5), što valjda govori o nekom kvalitetu, majku mu.

Iskreno, do sada sam shvatao kada mod nešto moje obriše, ali ovde sam prvo pomislio da je u pitanju greška.

Hvala.

EDIT: Bolje da ćutim, groblje mi se samo širi.

12. Nikola!
    Зашто ми је обрисана Теретана, није плаг, скор 12-1?

http://www.google.com/#sclient=psy&hl=en&source=hp&q=mesto+gde+se+skupljaju+da+bi+se+sirili&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=e7386a9c3eba4fdd

Први резултат претраге. Уз то је и фора стара сто година.

13. Bije li se zebra sakama u glavu kad se vo pusti poljanom? Btw, meni je obrisana pretposljedna defka sa skorom 30 5. Koji kurac?

14. Surovi

pozdrav facafacaa-o, srećno u novim pobedama, bilo je lepo družiti se sa tobom.

Slušajte matori, ja sam paltio ovom sajtu već drugi put po 200 dinara. Da je tarifa soma plaitio bi i onda. Apsolutno nemaaš pravo da me drkaš kao i druge, ako već doprinosim ovom sajtu ( 7-8 komada na naslovnoj + defka dana i 250 defki pride) da me jebete u zdrav mozak ima da se žalim kajzenu pa da viim kako ćetš onda da reguješ. Ako nastaiviš sa izdrkavačinom samo reci. Nije problem. Reci, ja sam surovi sada izdrkavam kurac po vama pa možemo da razgovaramo. AL ti da mi glumiš ćaleta na forumu ili bilo ko drugi jebe mi se baš. Ja kao punopravan korisnik ovog sajta imam puno pravo da se žalim u kuažem na nepravilnosti.

Oćeš da prestanemo da pišemo defke? nije frka! Reci samo, al pre toga obriši sva govna koja sam posejao na ovom sajtu. nastaviću, samo, kada ste skrnavili sa smrću blek hola i jeli govna prošli ste neometeno.

novi server radi bolje, nastavite da zejebavate pa ću da vam spemujem sajt 100 na sat, više nego ikad. boli me kurac al tu pišljivu snovbovsku tiraniju upotrebi na sebi ili uvedi jebenu verifikaciju defki pre obajvljivanje a ne da drkaš marvu na kretenske fore.

15. Slušajte matori, ja sam paltio ovom sajtu već drugi put po 200 dinara. Da je tarifa soma plaitio bi i onda. Apsolutno nemaaš pravo da me drkataš kao i druge, ako već doprinosim ovom sajtu ( 7-8 komada na naslovnoj + defka dana i 250 defki pride) da me jebete u zdrav mozak ima da se žalim kajzenu pa da viim kako ćetš onda da reguješ. Ako nastaiviš sa izdrkavačinom samo reci. Nije problem. Reci, ja sam surovi sada izdrkavam kurac po vama pa možemo da razgovaramo. AL ti da mi glumiš ćaleta na forumu ili bilo ko drugi jebe mi se baš. Ja kao punopravan korisnik ovog sajta imam puno pravo da se žalim u kuažem na nepravilnosti.

Oćeš da prestanemo da pišemo defke? nije frka! Reci samo, al pre toga obriši sva govna koja sam posejao na ovom sajtu. nastaviću, samo, kada ste skrnavili sa smrću blek hola i jeli govna prošli ste neometeno.

novi server radi bolje, nastavite da zejebavate pa ću da vam spemujem sajt 100 na sat, više nego ikad. boli me kurac al tu pišljivu snovbovsku tiraniju upotrebi na sebi ili uvedi jebenu verifikaciju defki pre obajvljivanje a ne da drkaš marvu na kretenske fore.

+1

16. Ja bez Face ne mogu da funkcionišem. Ako taj čovek ode, onda ja ovde ostajem bez ijednog prijatelja. A kako čovek da funkcioniše bez prijatelja? :(

17. Slušajte matori, ja sam paltio ovom sajtu već drugi put po 200 dinara. Da je tarifa soma plaitio bi i onda. Apsolutno nemaaš pravo da me drkataš kao i druge, ako već doprinosim ovom sajtu ( 7-8 komada na naslovnoj + defka dana i 250 defki pride) da me jebete u zdrav mozak ima da se žalim kajzenu pa da viim kako ćetš onda da reguješ. Ako nastaiviš sa izdrkavačinom samo reci. Nije problem. Reci, ja sam surovi sada izdrkavam kurac po vama pa možemo da razgovaramo. AL ti da mi glumiš ćaleta na forumu ili bilo ko drugi jebe mi se baš. Ja kao punopravan korisnik ovog sajta imam puno pravo da se žalim u kuažem na nepravilnosti.

+1
    С тим што сам ја ускраћен за ктитора иако каизена смарам одавно да уведе јер сам ја сигуран ктитор...

Скоро 300 дефки....

Ja bez Face ne mogu da funkcionišem. Ako taj čovek ode, onda ja ovde ostajem bez ijednog prijatelja. A kako čovek da funkcioniše bez prijatelja? :(

У последње вријеме само чекам фацу нешто да каже да бих се насмијао, и овога магарца горе што га цитирам...

18. Ja bez Face ne mogu da funkcionišem. Ako taj čovek ode, onda ja ovde ostajem bez ijednog prijatelja. A kako čovek da funkcioniše bez prijatelja? :(

То је знак да треба да се крстиш и да набациш оног невидљивог.

19. kriterijumi za definisanje moraju da se definišu ili ovaj satj gubi smisao! na naslovnoj govna preljevaju, medj posterima se nalaze izdrokotine koje su modovi postovali, baniujete sada zbog vredjanja vere i gnusnosti a sami ste započeli skrnavljenje hrišćanstva. govorim o principima. ne govorim o svim modovima, pričam o surovom

obrisano mi je 50 defki do sada, sa razlogom, ok. ali danas i meni i faci ode defka bez po blama. jebo defku. ali šta vi oćete?

reci samo, ako oćeš da drkaš kurac i da je loš dan pa da razumem.

20. Ovako, sto puta sam ulazio u razgovor sa tobom Surovi i uvek sam bio fer i korektan. Ovo danas je bilo bezobrazno. Apsolutno bez ikakvog normalnog razloga glumataš nešto ovde. Izigravaš neku zajebanu vlast. Što koji kurac. Pobrisao si definicije koji su dosta bolji od tebe. Po kojoj logici si ti onda kompetentniji od njih, valjda znaju sami da procene šta valja, a šta ne. Da ne spominjem to što su i ti ljudi dali dosta toga ovom sajtu, i čine dušu ovog sajta, a ti ih jebeš iz dana u dan. Non stop. Šta glumiš čoveče? Koji ti je kurac?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.