Pitanje autor - odgovor moderator

1. sto ti je primer...

2. Kako je ovo odabrano, http://vukajlija.com/roditelji/217924 pored velike sličnosti sa mojom, ranije napisanom definicijom? http://vukajlija.com/ja-sam-u-tvojim-godinama/194644

3. Sasvim očigledan primer.
    I sami imate gomilu bezveznih gluposti koje jedino vi smatrate dovoljno kvalitetnim pa vam ne pada na pamet da ih sklanjate, a znate drugim da određujete šta je kvalitetno, a šta ne....MIslim prave ste Suzane Perić, stručnjaci alal vera

4. Иста фора као и са Комадом горе оде ми дефиниција, не улазим у то што и како, само - која? Фала :)

5. Kako je ovo odabrano, http://vukajlija.com/roditelji/217924 pored velike sličnosti sa mojom, ranije napisanom definicijom? http://vukajlija.com/ja-sam-u-tvojim-godinama/194644

Iz istog razloga iz kog ta tvoja nije obrisana, iako postoji slična koja je napisana pre te tvoje. Bolja je.

Sasvim očigledan primer.
    I sami imate gomilu bezveznih gluposti koje jedino vi smatrate dovoljno kvalitetnim pa vam ne pada na pamet da ih sklanjate, a znate drugim da određujete šta je kvalitetno, a šta ne....MIslim prave ste Suzane Perić, stručnjaci alal vera

Mani se ćorava posla.

6. Interesuje me zašto je obrisan onaj poster gde Švarcika pokazuje mišiće babama, a one vele kako ne jebu mišići na rukama ?Poster je bio jako dobar i imao je vrlo dobar skor.Hvala na odgovoru.

7. bacati laser, slična i na manje više istu foru kao i već postojeća, predložio si je za brisanje u komentaru na ciklonovu definiciju koja je takođe obrisana, a ima veze sa vršenjem male nužda.

8. @pezos: svaki moderator dobija protekciju na sopstvene definicije (ukoliko nisu stvarno imbecilne) i omogućeno mu je da sam odredi koje će ostaviti u životu, a koje ne. nije neka preterana beneficija, ali je logična.

ja imam recimo 845 sahranjenih sopstvenih definicija, tako da budi ubeđen da nekakvi kriterijumi kvaliteta postoje.

9. Е да, фала Сурови царе, нисам се ни сетио тога :)

10. surovi aj dok si aktivan dami pojasnis zasto si udario lok na temu sa slikama i otvorio onu glupu temu sa retard pravilima....il dal je istina da ce kaizen ici na operaciju da mu izvade samog tebe iz bulje jer baguje sajt pa ti sad tu kao pomazes :)

11. lok sam udario zato što je tema recipročna zdravom razumu i nekom iole normalnom ukusu koji se, iako je to teško poverovati, ovde i dalje koliko - toliko neguje.

molio bih te da me više ne vređaš, ružno je za pročitati.

12. Могуће је да сам се ја толико срозао па не увиђам да ми је дефиниција за гробље. Срећно с новим ригорозним системом, драго ми је да вукајлија враћа стару славу. И додаћу, ако је дакле то за гробље, мој рад је овде завршен. Уколико поново дођу тамна времена, гдје се нађе мјеста за крш дефиниције као што је та моја, доћи ћу и ја :) Oвако више нема смисла да брукам сајт. Хвала на дружењу.

13. da pezos, i nije neki primer. ova moja definicija je po meni ok. ali ne bi pizdio da mi je neki moderator obrise. brisali su mi definicije i kad sam bio clan, a i posle kad sam moderator. krivo mi je nekih 1-2 sekunde i to je to, nit se bunim nit boze moj. jebena definicija.

ne kapiram kako ne mozete da imate takav stav, pogotovo ako znate da ako vam neka definicija toliko znaci uvek ce je neko vratiti nekad.

(ja imam 407 definicija na groblju, a 650 zivih posto vidim da surovi napisao to. samokritican sam, ne sekiraj se :)

14. pozdrav facafacaa-o, srećno u novim pobedama, bilo je lepo družiti se sa tobom.

15. da se razumemo da o okusima ne vredi....
    reciprocno gledajuci temu koja je bila i koja je sada naravio si nevidjenu gluost...

16. kako je glupo kad neko krene da šizi jer mu je obrisana defka ili poster. pa meni su obrisane dve defke, niti znam što, dobro ocenjene, al jebe mi se, nemam ništa od toga što ću da psujem majku modu na sajtu, osim bana. dovoljno je to što psujem majku modu van sajta. :))

17. postoji dobar ukus i postoji loš ukus. zbog toga se o njima ne raspravlja. jasno je šta valja, a šta ne valja, samo je potrebno raditi na sebi, te shvatiti to.

18. Bravo oterali ste Facu ko ce sad da mi bude uzor????

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.