Pitanje autor - odgovor moderator

1. Зашто је затворена тема Екстремним спортовима која је скроз ок тема? Молио бих одговор од спортског коментатора

2. Ako nije spem što se osećaš prozvanim?

3. Зашто је затворена тема Екстремним спортовима која је скроз ок тема? Молио бих одговор од спортског коментатора

Зато што је отишла у спем. Ако не умете нормално да дискутујете, немојте то ни чинити.

4. http://vukajlija.com/forum/teme/25428-sport-i-mi?strana=1#post_1247299

ова није отишла у спем. Дакле, зашто?

5. Ја умем ал имаш тамо лика који напише ово и промени ток теме, тј СПЕМУЈЕ моју нормалну тему.

Dub

FEJSBUČE, DUVAJ KARINU SA SPAMOVANJEM SPORTSKIH TEMA!! NEĆE U NEAKTIVNE, DŽABA SE TRUDIŠ. VALJDA ĆE TI NEKO LUPITI BAN ZBOG JEBENOG SPAMOVANJA, PONAŠAŠ SE KO KRETENČINA.

БАНУЈ ГА ЗБОГ СПЕМА! http://vukajlija.com/forum/teme/25430-eksteremni-sportovi?strana=1#post_1247246 и због вређања

6. ова није отишла у спем. Дакле, зашто?

Извињавам се, моја грешка. Изволте.

7. Извињавам се, моја грешка. Изволте.

vojtece jel se zajebavas?
    sto ih trpite koje pizde materine??

8. Си, сад гледам, тема1 је идентична овој Змииној. Јбг, опет лок.

9. vojtece jel se zajebavas?
    sto ih trpite koje pizde materine??

Трпе ми се срања вечерас. Нудим амнестију уколико се понашате океј. Важи и за Дуба.

10. С обзиром на назив теме - Колико је Мухамед Али имао пораза у својој професионалној каријери?

11. Чекај јел неки тамо надркани лик јер му риба није дала пичке може мени да каже да му попушим курчину а ја не смем да отворим предлог који ће да служи за расправу овде? Е пишам вам се на усрана правила свима вама! МОДОВИ!

12. lolo samo vi trpite....

13. Stvarno nije fino što me tako vrijeđaš sa duplog naloga, a tražiš ban za mene. Ti se prijavljuješ sa duplim nalogom i spamuješ i vrijeđaš ostale. Jesam ja zaslužio ban, ali ti to radiš sa duplog naloga, dok ti je originalni banovan.

14. olo samo vi trpite....

Јебеш га, може ми се. Можда изгледа шашаво, али пијан сам и боли ме курац.

Фејзе, теби је пружена прилика да наставиш да обитаваш овде са Најлонком и поред очигледног спема. Опроштено. Дубу је докурчило да гледа спем, па је мало попиздео. Опроштено.

15. Аха, мало попиздео па је тај исти пост копирао на две теме. Значи ок. Попизди толико да мора дупло да ме увреди а онда обрише тај други пост. Ал нема везе. Јебе ми се.
    На твој пост Даб не желим да трошим речи!

16. И да, ај полако разлаз. Дубе и Фејзе - мир, мир, мир и тако то. Ако немате легитимно питање, немојте спемовати.

17. Jel može da se prepravi komentar u definiciji u automehaničarskoj radnji ? I ako ne može zašto je to tako ?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.