Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Da li ja mogu nekome ovde da pokažem penis da bih poboljšao status na sajtu?
jel ona tema "šta slušate trenutno" usporava sajt sa svojih 10000000000 linkova?
Penise ne primamo.
Pravo brate da ti kažem -nemam pojma. Ali da je glupa k'o kurac -glupa je k'o kurac.
Амин....
Него, а што ја да радим са мојом оволиком љепотом? Може ли ми то у чему помоћи осим што сам добио ктитора јер сам лијеп, мислим могу ли да дијелим зараду, тј каизен да дијели зараду са мном?
Kaizen da deli zaradu sa prvom pratiljom? Šta nije u redu sa tobom?
Дјечко, кад се промијени правило, имаћемо окршај код океј корала па ћемо да довршимо започето...
Ja banujem i banujem za spemovanje ove teme i ne vredi pa mu jebi mater.
Aj nemojte života vam. :)
nisam u toku, al zašto svaki poster koji ocenim već ima preko 500 glasova? čak i ovaj prvi kad otvorim stranu sa posterima, u čemu je fora?
Извини, Френки, нећемо више, ја поготово :) Стварно знам да прећерам :)
Е, само да питам, је ли прекршај ако ставим са дуплог да пратим главни налог и обратно, питам то је кад упалим дупли, црно ми је да куцам у претрагу и да се тражим?
Nemam ni ja pojma. Pitao sam na mod forumu, možda neko ima ideju.
Joj brate. :))
Pa nije valjda prekršaj pratiti samog sebe, al nije baš ni normalno moraš priznati. Šalim se, nije prekršaj mislim. Prati se igumane. :)
А не него ми некако глупо оно да имам више људи који ме прате, то није онај прави број онда :)
А за постере, то је зато што је укинуо прављење каизен јер сајт кочи, могуће да је повезано са тим :)
Тражим Франково изузеће јер ме вређа на јеврејској бази. Тражим да ми на питанја одговара Енергија
Ael mogu ja da ti odgovaram? Ja cu da te vredjam na opste-vernickoj bazi, jer sam militantni anti-teista.
Ок. Кад будем имао питање питаћу Вас
Koja definicija mi je danas obrisana, pošto ne mogu da se pohvatam sam...može i samo naslov pošto link da vidim ne mogu.
Rezer'ni točak.
Ahaha, sad se ismijah, ne vjerujem da si to definisao! :D
Hahahahah, ne mogu da verujem, a baš sam ovih dana hteo da pitam nekoga da mi je obriše, ali stvarno! :))
Hvala.
Prenijeću mudrom i vidovitom modu ovo zahvaljivanje. :)
Ozbiljno pitam, je l' sada dozvoljeno linkovanje definicija mlađih od 24h?
Dodže, nije zabranjeno. Ali i dalje stoji da je, kako da kažem, pederski da se linkuju po četu u cilju reklamiranja.:)