Da li mogu da otvorim temu "Prijavljivači postera"? Cilj teme je da se skupi dovoljno ljudi koji bi prijavljivali postere jer je došlo do zagušenja i spemovanja glupih postera. Jedina ja i još dvoje koji, vidim, retko kad prijavljuju. Vidim da ne postižete sve pa bih da vam pomognem.
Da li postoji šansa za amnestiju mog drugog naloga i šansa da ga vratim u upotrebu pre 2044?
Ne. Imaš jedino šansu da i ovaj izbaciš iz upotrebe. I to odmah nakon prvog sljedećeg nebuloznog pitanja/prijave na bilo kojoj od operativnih tema. A možda i na drugim temama. I na komentarima defki.
Ja se izvinjavam sto odgovaram umesto moderatora, ali pre nekih 40-ak stranica neko iz CG je pitao da li se moze broj iz Srbije dopuniti iz Crne Gore, pa ja da odgovorim da moze :)
Evo i uputstva:
"Pripejd korisnici od 1. jula 2007. mogu da dopune svoj račun vaučerima Telenor (Promonte) mreže u Crnoj Gori. Vaučeri se mogu naći u iznosima od 5, 10 i 25 €. Vrednost vaučera se prilikom dopune prebacuje u dinarsku protivvrednost, po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na mesečnom nivou.
Korisnici treba da slede uputstva sa Telenor Crna Gora (Promonte) vaučera i da tajni kod pošalju na Telenor Crna Gora (Promonte) broj 148, a ne na Telenorov 912."
Za druge operatere (tj m:tel) nemam informacije :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dozvoljeno je jer nema defke dana više, prvenstveno zbog toga.
Je l' može jedna pesma od Čorbe za Lullaby:
http://www.youtube.com/watch?v=xAYlzdWw2wQ
;-)))))))
Haha, znala sam da si pitao zbog mene, kad sam vidjela tvoj komentar :))
Ako ništa, na četu tu moju defku nećeš vidjet' nikad. :))
Gde je tema o snovima?
Lully, ja to zbog sebe...
A na četu, sigurno neću videti jer tamo ne zalazim ;-)))))
Ni ja, Dože, zato ti i kažem :)
Verujem, nikada te tamo nisam video ;-)))))))))))))))))
Šta se vas dvoje cile-mileišete ovde? A? :) Sram vas bilo!!! :u izvedbi Bate Stojkovića:
;)
Da li mogu da otvorim temu "Prijavljivači postera"? Cilj teme je da se skupi dovoljno ljudi koji bi prijavljivali postere jer je došlo do zagušenja i spemovanja glupih postera. Jedina ja i još dvoje koji, vidim, retko kad prijavljuju. Vidim da ne postižete sve pa bih da vam pomognem.
Vić postoji tema. Nepotrebno.
Elem, tema o snovima? Dajte, dok ga nisam zaboravio...
Izvini, Bato, nismo te prepoznali :)
I nećemo više :)
Vučice (?), bolje da apeluješ na toj temi da ti se ljudi priključe, umjesto da otvaraš novu, svejedno će biti isti rezultat.
Stefane, http://vukajlija.com/forum/teme/23372s
Da li postoji šansa za amnestiju mog drugog naloga i šansa da ga vratim u upotrebu pre 2044?
Ne. Imaš jedino šansu da i ovaj izbaciš iz upotrebe. I to odmah nakon prvog sljedećeg nebuloznog pitanja/prijave na bilo kojoj od operativnih tema. A možda i na drugim temama. I na komentarima defki.
Ahile, jesi l' ti to obrisao svoj post, majke ti?
Da, što? Idem redom da ih brišem, Vukajlija mi znači dosta
Vukajliju ti gledaj iz ofa.
Pa nije bio baš bolestan :)
Našao sam onu Mylycinu za tumačenje, pa mogu i tu.
Hvala :)
Ja se izvinjavam sto odgovaram umesto moderatora, ali pre nekih 40-ak stranica neko iz CG je pitao da li se moze broj iz Srbije dopuniti iz Crne Gore, pa ja da odgovorim da moze :)
Evo i uputstva:
"Pripejd korisnici od 1. jula 2007. mogu da dopune svoj račun vaučerima Telenor (Promonte) mreže u Crnoj Gori. Vaučeri se mogu naći u iznosima od 5, 10 i 25 €. Vrednost vaučera se prilikom dopune prebacuje u dinarsku protivvrednost, po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na mesečnom nivou.
Korisnici treba da slede uputstva sa Telenor Crna Gora (Promonte) vaučera i da tajni kod pošalju na Telenor Crna Gora (Promonte) broj 148, a ne na Telenorov 912."
Za druge operatere (tj m:tel) nemam informacije :)
Izvinite ako je off topic :)
Ма није офтопик, само смо тебе и чекали :)
Milice čobanice!!
@mylyca
Ko ceka doceka :)