Obrisan mi je poster "Aj sad nazad, dosta je bilo zajebancije." sa fotomontazom konja koji se smeje ispred spomenika knezu Mihailu na Trgu Republike. Broj postera je 117244. Zanima me po kojoj logici je obrisan jer je u pitanju:
1. Moja fotomontaza.
2. Sasvim primeren komentar.
Hvala unapred na odgovoru.
Kakvi crni kriterijumi, to su problemi psihičke prirode. Neverovatno je kakve gluposti ostavljate, a brišete postere koji to ne da ne zaslužuju, nego bi među odabrane mogli, kad bi o tome odlučivao bilo ko ko ima i malo razuma i(li) smisla za humor.
Je l' se tretira kao hejt kad vam neko izlupa minuse, a vi ste pre toga navukli njegov bes nekim trolovskim komentarima? Bili su komentari u vezi toga na temi ''prijavite hejt'', možda nisam razumeo.
разумем те, нема ни везе, неки други пут, размодоваће тебе Кајзен поново
Па, тај рад.
не не, тај рад!
Тај нерад! Мојне ме зајебаваш!
Ко ми је обрисао постер кмееееееееееее аааааа куку менЕ, пичке, мајку, оца... :(((
Саћу теме да отварам и да вас псујем
Džimi, ti još nisi naučio lekciju što se tiče spemovanja ove teme.
Jel treba da radi ban dugme? Opet. :p
Френки немој да нам квариш забаву
Леле, немој, Френки. :) Ево, нећу више. Фејзе, то и за тебе важи.
само што ја могу да будем банован а ти не можеш... е курац сад сам га вероватно опет најеб`о... ае палим , нећу више спемујем. Поз
Зашто је избрисан постер ''иде недеља'' ? Није испуњавао критеријуме који су горе наведени.
Прежвакана тема, плус је интерна фора. Истим интензитетом давите ви који сикћете на постере о ђоковићу и они који праве те постере о ђоковићу.
mene zanima kako da kopiram neki post iz neke teme?
Npr, iz ove teme
http://vukajlija.com/forum/teme/18165-pesma-leda-i-vatre-dz-r-r-martin-opaki-spojleri
hoću da kopiram recimo 5 post po redu, ali da bude u vidu linka?
Klikneš na datum kada je post postavljen i onda kopiraš link.
e fala brate, skonto sam.
Jbt vi postere brišete nasumično 100%, zašto mi obrisaste "Čedo daj mi onu tvoju cigaru", poster je bio odličan
Tebi ne treba banovati nalog, već oduzeti kompjuter. Jel postoji bar jedna stvar zbog koje nisi jaukao ovdje?
Obrisan mi je poster "Aj sad nazad, dosta je bilo zajebancije." sa fotomontazom konja koji se smeje ispred spomenika knezu Mihailu na Trgu Republike. Broj postera je 117244. Zanima me po kojoj logici je obrisan jer je u pitanju:
1. Moja fotomontaza.
2. Sasvim primeren komentar.
Hvala unapred na odgovoru.
Kakvi crni kriterijumi, to su problemi psihičke prirode. Neverovatno je kakve gluposti ostavljate, a brišete postere koji to ne da ne zaslužuju, nego bi među odabrane mogli, kad bi o tome odlučivao bilo ko ko ima i malo razuma i(li) smisla za humor.
Je l' se tretira kao hejt kad vam neko izlupa minuse, a vi ste pre toga navukli njegov bes nekim trolovskim komentarima? Bili su komentari u vezi toga na temi ''prijavite hejt'', možda nisam razumeo.
Третира се.