Pitanje autor - odgovor moderator

1. Tretira se.

Ali jednom, dvaput. Ako ti "navlačenje bijesa trolovskim komentarima" pređe u naviku, smatraćemo da si mazohista i u stvari uživaš kad te hejtuju, pa te nećemo osloboditi tog užitka. :)

2. Јел ктитор може да се уплати само месец дана или годину? Нема онога као што је пре било, да може на неколико месеци одједном?

3. Nema, ili mesečno telefonom, ili godišnje uplatnicom.

4. Da li neko može da otvori temu gde ćemo iznositi svoje utiske o drugim članovima, a ne o modovima? Mislim da bi to bila kvalitetna pljuvačina. Naravno vređanje bi bilo najstrože zabranjeno.

5. Ima li naznaka da će biti apsolutno zabranjeno postovanje sa duplih naloga, to jest da će takvo ponašanje povlačiti trajni ban i za glavni nalog? Mislim, ok je da neko ima dupli pa da piše tematski kao Krešimir ili da piše i ocenjuje kada mu je banovan glavni - ali da ponovo spemuje po forumu i da smara sa 156 naloga - to je glupo.

6. Da, potpuno se slažem sa tim. Ali ne znam da ti odgovorim na pitanje.

7. reme
    Da li neko može da otvori temu gde ćemo iznositi svoje utiske o drugim članovima, a ne o modovima? Mislim da bi to bila kvalitetna pljuvačina. Naravno vređanje bi bilo najstrože zabranjeno.

Не можемо да вам забранимо, али не видим користи од те теме, осим да се покољете пођусобно. Мени није проблем да слушам на овој теми кад ме критикују, јер сам навикао, али кад би кренули да разглабате тамо како овај и онај тролују и спемују, биће крви. Боље немој.

8. Da, potpuno se slažem sa tim. Ali ne znam da ti odgovorim na pitanje.

Što znači da treba pitam Kalifa na ktitorskom?

9. Da, potpuno se slažem sa tim. Ali ne znam da ti odgovorim na pitanje.

+1

Da, najbolje je na ktitorskom da pitaš.

10. Један офтопик
    Оксе, зашто већ, кад се види из авиона да то хоћеш, лепо не питаш зашто се Цари толерише спемовање са дуплих итд.
    Зато што њега боли курац да се било коме овде шлихта, на било који начин и сме да каже шта му смета. Неће да брани модове у сваком смислу, шта год они урадили, па зато попије бан. Онда га заболи неправда, па се врати са дуплих.
    А теби боље да више пишеш, а да мање ''модеришеш'', има довољно оних који су задужени за то.

11. Da li neko može da otvori temu gde ćemo iznositi svoje utiske o drugim članovima, a ne o modovima?

Ma ne. Pokazivanje svojih izuzetnih psihoanalitičarskih (i vidovnjačkih) sposobnosti radi isključivo na primjerima moderatora. Tako da ne. :)

Један офтопик

Nemoj da te Frenki vidi. :)

12. Zar je ovaj http://imageshack.us/m/822/4453/hrvatskaavijacija.jpg poster za brisanje ?
    Mozete samo reci jel razlog to sto je uvredljiv ili nekvalitetan, cisto me interesuje narodska posla..

EDIT: I kako da na forumu ovu sliku postavim kao linkovanu u rec ?

13. Pozdrav moderatori. Imam pitanje. Zasto mi je obrisan poster sa Krkobabicem i T-Rex-om? :D
    Znam da su smorili posteri sa njim, ali ovaj je bas bio simpaican...

14. DzokY, ima ih dosta znaš i sam, brišu se, pretvorili su se u spem, najbolje je da postuješ ovde simpatične fore vezane za njega http://vukajlija.com/forum/teme/26245-krkobabic-sizenjee.

sunshine, zbog teksta je obrisan, gledamo da ne gajimo ovde klasične demotivate fore "you're doing it wrong", "when you see it..." kao ni naše tog tipa "jer ... zna zašto". Poenta tvog postera je jasna, ali nešto drugo, tvoje, originalnije neka piše.

15. Aj kad si tu, da postavim pitanje ponovo :)

Obrisan mi je poster "Aj sad nazad, dosta je bilo zajebancije." sa fotomontazom konja koji se smeje ispred spomenika knezu Mihailu na Trgu Republike. Broj postera je 117244.

Fala

16. @sunshine

EDIT: I kako da na forumu ovu sliku postavim kao linkovanu u rec ?

Za ovo nisam sigurna, znam kako se radi kad je u pitanju link, moram da proverim da li radi ista fora, pa ću ti naknadno odgovoriti.

@paracetamol, zaista ne znam, ne sećam se da sam ga obrisala, možda. Uglavnom koji god moderator da ga je obrisao, verovatno je procenio da nije dovoljno kvalitetan. Možda je problem u fotografiji, možda je tekst nedovljno kvalitetan / duhovit / originalan za datu sliku. Ne znam napamet, nemam groblje postera.
    Nema na čemu :)

17. Hvala još jednom! Što volim kad se sve razjasni za čas posla :)

18. Poster mi je obrisan 10 sekundi nakon sto sam ga postavio!! WTF!?!?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.