Pitanje autor - odgovor moderator

1. Da jbt, dogovorite se tamo na vašem podforumu, otvorite karte, raspravite neke stvari, a ne sve da ide preko leđa autora.

2. А за Цару, Цара исто не пише лоше, има добрих дефиниција, али он је активнији на Форуму тако да би онај мој предлог одозго за условну лоше прошао за њега...

Ви изгледа нисте свесни да су и бољи аутори од Царе добијали трајни бан за МНОГО мања срања. Типичан пример ти је ЈТУ. Реално, његово срање је много мање, а Цара му као аутор није ни до колена. Да не помињем ауторе попут Цепам атоме и других.

3. Burzum je pomilovan na 60 dana bana za ono što je uradio samo zbog dosadašnjeg doprinosa sajtu. A ovima koji napadaju moderatore nek navedu jedan sajt koji ima moderatore po njihovom ukusu. Još bolje, nek provode vreme na tom sajtu a ne ovde.

4. Не пришивам ја него је тај увређени пришио вама осталима.

Ниси у праву. Змио.

5. Da, banovali ste trajno JTU što je brisao redom defke a to je i surovi radio pa nije trajno banovan, nisu mu brisane defke i ne stoji mu pederska zastava na avataru.

6. Burzum je pomilovan na 60 dana bana za ono što je uradio samo zbog dosadašnjeg doprinosa sajtu. A ovima koji napadaju moderatore nek navedu jedan sajt koji ima moderatore po njihovom ukusu. Još bolje, nek provode vreme na tom sajtu a ne ovde.

Ето, задовољни? :) После кажите да се иживљавамо.

7. Burzum je pomilovan na 60 dana bana za ono što je uradio samo zbog dosadašnjeg doprinosa sajtu. A ovima koji napadaju moderatore nek navedu jedan sajt koji ima moderatore po njihovom ukusu. Još bolje, nek provode vreme na tom sajtu a ne ovde.

Хвала, сада ова расправа може да се заврши...

8. Џими, Кизо је био крајње ироничан.

Panije glup čovek da ne vidi, ali je zato napisao

Је л' се ви зајебавате? Није банован због вређања, него због бруталног спама од 10000 постова на форуму.

Elem, možda nije trenutak, ali sam čekala da završite (a nemam tri života), pa htedoh da pitam je l' može neko da mi izbunari, ako ga ne mrzi, da li je ujka vanja pre imao nick Prevodi? I ako nije on, ko jeste?
    Hvala...

9. Da li ti Kaizene shvataš da Burzuma ne zanima da se vraća na sajt dok je ovakvo stanje ovde? On će da se vrati, vidi da je sve po starom i ispizdeće opet. Mi samo želimo da se uvede malo reda, da neko čuje naš glas, a ne da nam pričaju kako ih boli patka za autore.

10. Da, banovali ste trajno JTU što je brisao redom defke a to je i surovi radio pa nije trajno banovan, nisu mu brisane defke i ne stoji mu pederska zastava na avataru.

Сад си почео да много лупаш. О Суровљевом раду немој да причаш, јер реално немаш појма о томе. ЈТУ није само дефке брисао. Заставу је сам ставио, нико га није терао. А то није педерска застава, већ застава толеранције и равноправности, информиши се.

11. Ниси у праву. Змио.

Јесам.
    Пребацујете одговорност на анонимног модератора и тиме се сви појединачно ограђујете од критике.

12. da li je ujka vanja pre imao nick Prevodi?
    Hvala...

Јесте.

13. Eto rešena stvar, smanjeno na 60 dana. Samo ako sad on ne bude hteo da se vrati. I još nešto, koliko god modovi bili nekorektni ponekad, ovo je i dalje najbolji sajt koji sam ikad posetio. REALNO.

14. ne kenjaj nisam ja ništa prijavio, pitaj mylycu ko je pre nego što počneš da lupaš ko otvoren prozor.

15. Da li ti Kaizene shvataš da Burzuma ne zanima da se vraća na sajt dok je ovakvo stanje ovde?

Ti znaš šta njega zanima i šta će on da uradi.

16. sta je sad sa posterima?
    opet govna prelivaju.

17. Zbog čega ne mogu da editujem privatnu poruku i da pošaljem 2 za redom?
    Na normalnim postovima radi normalno ali na privatnim porukama ne, i to od skorije...
    Edit:
    mogu sve, ali privatnu poruku jok...

18. Ti znaš šta njega zanima i šta će on da uradi.

Тај рад. Људи и даље мисле да су ови вандали спемботовали сајт из неког бунта. :) Хахаха! :))

19. Da li ti Kaizene shvataš da Burzuma ne zanima da se vraća na sajt dok je ovakvo stanje ovde? On će da se vrati, vidi da je sve po starom i ispizdeće opet. Mi samo želimo da se uvede malo reda, da neko čuje naš glas, a ne da nam pričaju kako ih boli patka za autore.

Uvede red? Potrošio sam 3 sata danas na "vas" koji hoćete da se uvede malo reda. Neka, draži mi je nered.

20. Meni se sviđa vaše prepucavanje Džela, pregledaj temu pa vidi ko je tražio da prestanete, a mene zaobiđi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.