Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ali uginu brzo kad ih pustim da se setaju po sobi i udaraju glavama se

2. E овако, пошто видим да ћемо да се тужакамо овде, као одговор на ово: http://vukajlija.com/forum/teme/20344-pitanje-autor-odgovor-moderator?strana=346#post_2963929 иам и ја нешто да окачим

http://i.imgur.com/I63xHNc.png

http://i.imgur.com/VIcUdcu.png

и тражим трајни бан за дотичног с обзиром на то колико је мајки јебо на овом сајту и није добио бан досад. Нажалост нисам забележио још доста оваквих ситуација. Ако му трајног не буде ја ћу видети са Кајзеном, на мене су се жалили сто пута неки мајмуни и мени је кењо, сад ћу ја да се жалим на модераторе и њихове двоструке аршине. Боли ме курац, ко вас јебе. Прво дефинишите правила ако оћете да радите тај посо, нумете још увек, поготово овај Вагилни. Знате шта сам ја био за вас? Тито.

3. meni je nebitno, debljinu baba cenim po tankoći rezanaca za supu i kora za pitu i debljini kriške domaćeg 'leba namazanog mašću i posutog paprikom

4. Ali uginu brzo kad ih pustim da se setaju po sobi i udaraju glavama se

+128
    Ovo, našalost, je i moje iskustvo sa malim bakama i problem koji nisam do sada uspeo da rešim. Često izginu jer se zapucavaju glavom u zidove sa goblenima, sklanjanje goblena umanjuje smrtnost 13%, ali tada budu tužne. Ne znam šta da radim. Razmišljao sam da im kupim one kacige sa američkog fudbala.

5. Jebač, bitno je i mesto gde se šta piše, a to znaš i sam. Ovo je dovoljno za produženje bana, ne i za trajni.

U stvari, razmislio bih i o trajnom da mi to ne traži neko ko će za mesec dana da učestvuje u temi otvorenoj radi odbana rendom drugara iz Kafane, jer je ovaj nekome pisao iste ovakve uvrede.

EDIT: Dvostruki aršini? Jesu.

6. Pitao bih Bruca od kada seze njegova ljubav prema deseptikonima ljubac poz

7. od kad je SPS prvi put došao na vlast

8. Боли ме курац, банујте га трајно. Ја сам баш онако увређен, није ми добро.

9. Još nešto, nije tačno da BLZ nije banovan ranije. Eto, baš od mene, kojeg prozivaš u postu, jeste, na 10 dana. Nedavno baš. Sada, evo, na 30.

I prestani da plačeš zbog 2 dana bana.

10. Ја не знам који је ово глуп бан по реду. Свеједно нисам ни улазио на сајт јер сам имао паметнија посла, ал неће мене овде неко леватити више.

11. Još nešto, skrinšot sa četa sledeći put u ovim situacijama okači bez seckanja konkretnih postova, jer sam sada BLZ-u ban produžio smatrajući da si mu se obratio sa "Pozdrav, dragi prijatelju", a on ti onako odgovorio. Znamo svi da nije baš tako, a ti otkukaj još jednu o dvostrukim aršinima.

I nemoj nama te priče da si svakako imao pametnija posla, pa da te ban ne dotiče. Lolčić, baš lolčić.

12. Agilni, zašto mi nikad ništa nisi odabrao?

13. Нисам му псовао мајку сигурно. Он ако не уме на обичну прозивку каквих је пун сајт да одговори без набијања фамилије на курац нека не долази више.

14. Ne mogu da odgovaram vise zaista, previse imate slobodonog vremena to vidim, sutra ustajem rano jako rano i znam da vam puca kruac i da cete da spavate do 12 ili 1 ali meni je jako bitan sutrasnji dan za pocetak neceg veceg u mom zivotu, a te fore ajde da se bijemo ajde da te nadjem gde zivis ko si sta si veruj mi ostavi za neku decerliju i smejuriju nisam ti ja u tom decacokom fazonu, imam ozbiljne planove u zivotu a ne da se zaludjujem sa nekim nebitnim stvarima koje mi nece trebati u mom zivotu, mozes da pises i ovaj tvoj sta ocete ne padam i ne cvikam kao klinci u pubertetu, to je to od mene...

15. Makaronac, nisi mi napisao nikada "care" u komentaru, valjda. Gde znam što nisam, bio sam ubeđen da neku reakciju, ili poster jesam. Jedino Gugiju svesno ništa ne odabiram :)

Jebač, da BLZ ne ume da se ponaša na netu, ne ume. Bilo je takvih slučajeva i ranije, pa smo im omogućavali da se vrate. Posle mesec, dva... Neki su sada tu i poprilično se razumno ponašaju. Ovom će svaki ban biti duži, pa ako se ne opameti, više će biti u baniji, nego ovde.

16. Jedino Gugiju svesno ništa ne odabiram :)

A sxto?

17. Prove, nisam siguran da imam odgovor. Prvi put kada naiđem na nedoumicu da li nešto da mu odaberem, porazmisliću o tome zašto neću, ehehe.

18. Čet je izdvojen od javnog pristupa, može ga videti samo onaj ko je ovde registrovan. Svako ko je ovde registrovan zna da se na četu okuplja jedna silna gomila onih čija životna uloga i svrha je da nekom jebu majku na četu.

Ako se pojavi psovka ili vređanje na forumu, definiciji, posteru ili reakciji i uvređeni mi je uredno prijavi izgoreću počinioca maksimalno moguće prema ranijim zlodelima i učinjenoj uvredi. Ako na mestu gde ZNAŠ da se vređaju i gde uvrede skliznu za pola sata van ekrana sediš ceo dan i čekaš da ti neko utera kajlu onda tražiš da te neko potkači. Za čet banujem samo kad sam prisutan u toku iznošenja uvrede.

19. Odbanujte Gugija kad se vrati sa ekskurzije!
    beograd promašio, eeeeeeeej,
    jebi me ako se taj po bratislavi ne divi češkom pivu

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.