Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
On da dođe kod mene i popije tri rakije ne bi pogodio ni Novi Sad
Autor Bjeli Loodi Znik, moli da mu se iz razloga bana ukloni bajram, jer osjeća da se vrijeđaju njegova religijska ubjeđenja. Ako ne postupite po zahtjevu, snosićete sankcije.
Srdačan pozdrav. Toma Fila
LOOOOOOOOOOL
Jbg. Kada dodajemo edit na ban, vidi se samo ko je banovao u startu. Ovako moramo kažemo da je taj edit ubacio Kaizen.
Autor Bjeli Loodi Znik izjavljuje da zna da je edit Remčevo djelo, i da se na ovome neće završiti.
Srdačan pozdrav, Toma FIla.
Obrežite BLZ-u ban, zaista nije u redu ovako.
Ovo kao u vrtiću. Jedno dete nervira i teroriše ostalih 25, oni ga izbegavaju koliko mogu, ponekad dobiju ćušku, pametni prećute, plačipičke se deru kao da ih neko kolje, oni elokventniji glasnogovornici trče kod vaspitačice da tužakaju i svi drže palčeve da ga pošalje u ćošak.
E, kad je u ćošku, svima žao, nemaju zbog koga da kukaju.
kaće app za mob?
Nije ti ovo ozbiljna tema, ej!
vi ste mene našli da zebavate jebovaskonj loodi :)))))))))))
al sam pogodijo put za NIŠ, HA
dosxao sam hehehehehehehe
Za agilnog znam da se koči od smeha kad pročita moju defku, čak imam i print sa pevetea al neču diznosim u javnos n:)
e da, već pet meseci mo nije odabran nijedan sadržaj a imam ih ohoho... uglavnom ho...više mi glupo da smaram brusa... znam i ja za sramotu :)
lolo
direktore, nato, uskoro očekujte objašnjenje i spremite pelene za pišanje
pozzzZZZzzz svima :=)
Takve recenice zavrsavaj sa alo a ne sa ej
ALO, KAKVO JE OVO TRAZENJE ODABRANIH???
apel za pomoć moje napaćene i nerazumljive dooosxe
Ja sam ono reko agilnom
agilni ne čuje... ne vidi... ali ima nos za dobar sleng :)
naravno kad bi se zebavali...
Nije ti ovo ozbiljna tema, ej!
jaooo ja se izvinjavam, trebalo je da skrenem levo....
ha ha lemajo kraljice, plačem
Zašto je moderatorima onemogućemo da vide mail autora?
nikad nismo ni videli
Модератори, хајде кад вас лепо замолим да ми обришете овај постер - http://vukajlija.com/zabava/posteri/698094
јер исти вређа неке људе, посебно оне гојазне, а и ја сам испао смрад што прозивам девојку, можда има неку болест или поремећај. Хвала унапред.