Pitanje autor - odgovor moderator

1. ja sam te pitao oćeš da čuejš kako to mi radimo sa pacovima :D

2. Mislio sam da je primenljiivije na svinje :D

3. Nekad su za eksperimente korišćeni psi i mačke, pa ću se raspitati kako su njih makljali.

Inače, u mom selu se to radilo jednim zamahom sikire po čelu... :)

4. Ma tema je sprdnja, pošto su u to vreme bile dosta aktivne teme vezane za vegeterijance, za to kako je nehumano ubiti životinju da bi je pojeo i tako dalje.

Tako da nije fora u tačnom odgovoru, nego glupostima. :D

5. Zasto je obrisan poster "jebite mene samo ne njega"?

6. Brutalna cenzura srpskog javnog mnjenja od strane režima?

7. Ti si Grujane mudar čovek.

8. Jednom pogađaj.

Ne znam, morao bi minimum 3 puta

9. Ima par razloga, doduše, u pravu si. Evo jednog - nije umesan.

10. to se sad tako kaze?

11. Spoljnih pritisaka nije bilo, obrisan je preventivno, ali je moglo da ugrozi sajt.

12. Oprostite, vaše prevashodstvo, moglo je da se desi da vas poprskam pljuvačkom, samo da nisam na vreme turio ruku na usta.

13. A vama smešno. Smešno, smešno.

14. Nego šta je, očekujem temu "Samocenzura - paranoja ili društveni parazit?"

15. "Samocenzura - paranoja ili društveni parazit?"

kaizen, ko i svaki drugi vlasnik neke firme od koje zaradjuje, kapira valjda da nije dobro zajebavati se sa ovima. nije ni sa onima bilo dobro zajebavati se, ali ovi naucili da upale kompjuter pa gledaju i internet. nece vucic, al neko hoce, ko hoce da se dodvori njima.

A mozda mu se jednostavno nije svideo poster, bem li ga. Ja nisam video pa ne mogu da pricam :)

16. Skidala se ovde štikla i zbog kurca u naslovu definicije, logično je da će kurac u posteru da se briše.

17. Znači ja da prestanem svakog jutra kad ustanem da se nadam da će moja defka sa Anom dizađe na naslov? :(

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.