Imam jesnu molbu. Pomalo nezahvalnu i u velikoj meri nacionalističku i patriotsku. Da ne serem mnogo, sutra počinje nedelja oveležavanja 100 godina od oslobođenja Beograda u prvom svetskom ratu. 11. novembra je taj dan. Odlukom tamo nekih ljudi, Natalijina ramonda je simbol uspeha naše vojske u tom ratu. S tim da to nije prošireno onoliko koliko je trebalo, a deca više poštuju i slave Američki Halloween, molio bih vas da defka Natalijina Ramonda odstoji na naslovnoj, možda to pokrene malo razmišljanja kod omladine, mada verujem da i neki pd vas, starijih niste čuli za to. Problem je što je ta definicija moja, pa ovo izgleda ko neka žešća reklama, ali pokušajte da zanemarite tu činjenici, jer me zabole za skor, i slobodno joj skinite štiklu kasnije. Molim vas, razmislite o tome, i možda izguglujte ramondicu ako ranije niste.
Pozz
ne pika se to oslobođenje jer je bio opet okupiran u drugom svjetskom ratu
znači to je sve džabe bilo, džabe je oslobođen jer je opet zauzet i to se ne pika, poništava se sve vezano iuz prvog svjetskog rata i postavljaju novi standardi
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kapiram da skoro uvek mogu da se pozovu na odsustvo prava na korišćenje rojtersove/kurirove fotke i uklone poster, al brate...
Profe, je l' poznaješ ti ovog Bojana Suđića??
Veoma dobro, Rađe...
С којом сликом је направљен постер?
Mašala, prenesi mu pozdrave, poprilično pleni čovek tokom orkestracije.
Znaš da moram to da uradim
Šta bre
http://3.bp.blogspot.com/-SOzaT1okCn4/Uc8mG9LarDI/AAAAAAAANrw/1Isb0ACP4dc/s700/Jenn-Kaelin.gif
Kakva orkestracija, bre? Nisi valjda bio na nekom fantomskom predavanju na FMU? Ili, nedobog, masterklasu?
Realno, "lolčina" na ovo zadnje:)
Imam jesnu molbu. Pomalo nezahvalnu i u velikoj meri nacionalističku i patriotsku. Da ne serem mnogo, sutra počinje nedelja oveležavanja 100 godina od oslobođenja Beograda u prvom svetskom ratu. 11. novembra je taj dan. Odlukom tamo nekih ljudi, Natalijina ramonda je simbol uspeha naše vojske u tom ratu. S tim da to nije prošireno onoliko koliko je trebalo, a deca više poštuju i slave Američki Halloween, molio bih vas da defka Natalijina Ramonda odstoji na naslovnoj, možda to pokrene malo razmišljanja kod omladine, mada verujem da i neki pd vas, starijih niste čuli za to. Problem je što je ta definicija moja, pa ovo izgleda ko neka žešća reklama, ali pokušajte da zanemarite tu činjenici, jer me zabole za skor, i slobodno joj skinite štiklu kasnije. Molim vas, razmislite o tome, i možda izguglujte ramondicu ako ranije niste.
Pozz
обришите му ово
jbg ocenjena mi je, ne znam sta sam dao
Kaizen, ko i svaki drugi vlasnik neke firme od koje zaradjuje, kapira valjda da nije dobro zajebavati se sa ovima
http://www.dodaj.rs/f/3U/Jo/4YRXARw0/jebite-mene.jpg
:D
Bačje što si balija?
Ovo za Krleta i defku
ODABERITE MENI
SAMO NEMOJTE NJEMU
Krle, postavio si neke nove standarde u ovoj oblasti upravo.
Ima li nekog ko će podržati ovo, uopšte...
Evo sad mi se na fejsu javila Natalija Ramonda, i ona, zajedno sa mnom, podržava akciju.
svi dobri ljudi vukajlije ce podrzati
ne pika se to oslobođenje jer je bio opet okupiran u drugom svjetskom ratu
znači to je sve džabe bilo, džabe je oslobođen jer je opet zauzet i to se ne pika, poništava se sve vezano iuz prvog svjetskog rata i postavljaju novi standardi