Pitanje autor - odgovor moderator

1. Koliko bi sunti drzao gajbi?

2. drzao bi 36 shunti gajbi i 36 dejancetova i gledao kako 36 shunti malerishu 36 dejanchetova

3. sčušaj дејанче...do sad sam tolerisao tvoje prisustvo na sajtu i tvoje pokušaje da ispadneš prepametna...sada na tome hoću da stanem na kraj.
    Odjebi više bre nemoj da se zameraš svakom drugom vukajlijašu i da zakuvavaš svađe jer iako si žensko ja sam u stanju da ti razbijem pičku pesnajama i da krvariš do bola, jasno?

4. Koliko bi sunti drzao gajbi?

kilo šunti
    mega šunti
    giga šunti
    ...
    šunti nikad dosta

5. Koliko bi olanika držao gajbi

6. iako si žensko ja sam u stanju da ti razbijem pičku pesnajama i da krvariš do bola, jasno?

Plašiš mečku rešetom, krvariće ovog meseca pa taman ti ne ustao od kompjutera.

7. Zasto zadnji odabrani poster je iz novinskog clanka isecak?
    Kad receno je da e ne moze vise.

8. Zasto zadnji odabrani poster je iz novinskog clanka isecak?
    Kad receno je da e ne moze vise.

i glupa pravila imaju izuzetke

9. Izuzetke ako su u pitanju glupi posteri.

10. Ocu i ja izuzetak :( fff
    90% moih prosera su takvi xD

11. Дај бре људи не јебите ме, то је култни Пезосов пост какво вређање?

12. Шта ме банујете сваки час који вам је курац?

13. Jeste to greška, odbanovaću.

14. pa fakat,
    isto ko što je šunta citiro staru zajebanciju
    i bač je
    evo i ovde istog citata

15. ај агилни искулирај, ако имаш нешто против мене реци ми јебено, шта ме шиканираш овде

16. Znači ja ako nekog uvredim i kažem mu "jebem ti mater" neću biti banovan jer je to kultna izreka mog komšije Pere?
    :mislite o tome....:

17. Ja sam te banovao, nisam znao da je interna zajebancija. Agilni je razjasnio i odbanovao. A što se tiče skrinova sa modforuma tu bi se još moglo razgovarati.

18. Nije trebalo da mu objašnjavaš, Brus. Volim kad misli da ga ne volim.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.