Pitanje autor - odgovor moderator

1. Spoljnih pritisaka nije bilo, obrisan je preventivno, ali je moglo da ugrozi sajt.

превентива, превентива,
    стварност нам је црно бела
    а будућност сива

превентива, превентива, ПРЕВЕНТИВААА

ЦЕНЗУРА НЕК ПРЕЛИВА

ООООооооООООоОООООоооОООоооОООО

2. Uskoro će svi do jednog da štrecaju od moguće reakcije onih ozgo.
    "Lajk je vrsta izražavanja mišljenja, te u nekim ekstremnim situacijama može predstavljati krivično delo". A ti posle bato misli da l' je ekstremna situacija ili nije.
    Pa onda se malo piše o onima što ostavljaju nepodobne statuse na fejsbuku i tviteru, dovoljno je da se piše, ne moraju oni stvarno da robijaju. Te krivično odgovaraju i za komentare na vestima, k'o onaj pandur (dobro, on je budala, al' nije to poenta). Posle i kad poželiš da napišeš nešto gde ćeš da opljuneš, da se sprdaš sa aktuelnom situacijom u bilo kojoj formi, da l' pisanjem na internetima il' u kafani i na fakultetu/poslu, staneš, razmisliš malo, onda se okreneš da vidiš da te neko ne sluša, i na kraju odustaneš, bolje je brate, zet ti radi u državnoj firmi, a ima dvoje dece, što da mu praviš problem... nismo mi paranoični, ne, zaziraćemo i od dece na ulici, a reakcija kajzena me ne čudi uopšte, svestan je čovek s kim ima posla i šta može da izgubi.

3. Lord Zero

Dosta bre američkog brejnvošovanja, hoćemo da se rimajndujemo čru vrednosti serbijanskih!

haha

4. кајзен је гастос, може само овај сајт да изгуби

5. мада и сајт је регистрован у њемачкој тако да могу да га пуше

6. E jebiga, ovaj Krle mi je delovao kao jako gotivna glavuča na VOSu...
    Ahahaha, a i ovaj Jebač je bio mod taman koliko mu je bilo potrebno, lol

7. Вејве, опуштено. Прсо сам мало што се тиче национализма и тога свега. Ипак идем у Војну, тако нас васпитавају, јепга.

8. samo nastavite da slušate krleta pa će i kajzen prestati da dolazi na sajt.
    a da, on već prestao da dolazi

9. e da, zaboravih, imam jedno pitanje za moderatore i jedno za krleta (koji, nadam se, nikad neće postati moderator, inače će imati 182 odabrane definicije)

za moderatore: kakav je to razlog za ban ''dupli nalog''? posebno ako imamo u vidu da većina (svi?) moderatori imaju neki dupli?

za krleta: da li bi oralno zadovoljio muškog moderatora zarad odabrane?

10. za moderatore: kakav je to razlog za ban ''dupli nalog''? posebno ako imamo u vidu da većina (svi?) moderatori imaju neki dupli?

obicno je razlog sto je pravljeno sranje sa duplog naloga, za sta se dobija mnogo veca kazna nego za pravljenje sranja sa orginalnog naloga, jer sama cinjenica da si otvorio nalog da drkas ljude je glupa. drkaj sa orginalnog ako vec hoces.

postoje i drugi razlozi, zavisi od slucaja do slucaja, ali kao razlog "dupli nalog", stoji da je autor pravio neko sranje negde, ili sa svojim, pa kad banovan doso sa duplog ili sa duplim samo. dupli nalog sam po sebi nije problem, dokle god se ne koristi za gluposti.

11. YeahBatch-ев пост је моја клиначка и напаљеничка свест као аматера овде. Ово сад је друга ствар. Па јеботе ваљда имам двољно стажа овде да уљудно питам да се то одабере ( а касније и скине штикла због хејтера као што си ти) због наведених разлога. Мисли шта хоћеш. Ја сам довољно рекао.
    На крају, по мишљењу других аутора, имам материјала за одабране, иако је нисам добио већ пола године (одабрану). И нисам се жалио на то. Имам значку, и познајем готивне људе са сајта. Ништа ми више не треба. Позз

12. Ma bitno je da se komentariše definicija nije bitan kvalitet. Ako izaziva komentare i raspravu-odlična je. Krks, imaš još dve tri godine da batališ napaljenost nacionalizmom, toleriše se, posle dvajeste je već patologija. Vidi Granjku i sve će ti biti jasno.

13. Договорено Крпо. :)

14. Захтеваш да га банују зато што плагира?

15. Lol Dejanče, prenubara si brt

16. au sta ti je reko, pa ja bih poludeo

17. Brate znam da je to pisao neki tamo lik i da je samo prepravio ime, ali ono dođe lik i iz čista mira tako smara i piše gluposti

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.