Pitanje autor - odgovor moderator

1. е јбг... зеро може овај неки маркентишки стил само, наравно, другачија прича?

http://www.beogradnocu.com/soraja-izmislila-vezu-sa-neymarom-da-bi-upala-u-svetske-medije/

2. ima li mene na mod forumu, i mojih organa, da ne kazem spolovila

3. Бачје је и званично постао највећа циганштура Вукајлије. Нашао да трпа лика 96. годиште јер је овај тражио одабрану, ууууу до јаја.

И не, не браним Крлета, мада мислим да он има времена да се извуче из нелордства, али је Бачје дефинитивно дебело окаснио са тим.
    Капирам да је због тога и дркао на то да постане модератор, да глуми слепца овде.
    Иди се топи у свом ћумезу бедни човече. И не заборави да пре тога поделиш све прљавштине о људима са сајта, чисто да се види колики си дебил.

А и ви са Коренлијем једете гован. Заправо, можда и не једете, да није решио да дрка курац са форсирањем свог "клабинговања", можда би ми га и било жао.

И да, још ми нико није од модова одговорио на питање, може ли да се откључа тема "како најхуманије заклати свињу".

4. smaretov i remeov post jedan do drugog, vjesnici boljih vremena na vukajliji, kada su njih dvojica harali forumom...

5. Jeste Pani, to su ona vremena kada još nisi upao u krizu srednjih godina, pa si bio pomalo patetičan, ali suštinski ok lik. Sećaš se?

6. koji ti je kurac, umijes li da prihvatis salu?

7. Stvarno si se uvredio zbog ovog posta? o.O

8. ja nisam ali ti jesi

9. Nisam Pani, ne brini se za mene.
    Meni je sasvim fino.
    Izvini ako je odgovor pregrub, nije mi bila namera da te uvredim. :*

10. Ne preferiram to. Imaš li nešto drugo da mi ponudiš? :*

11. ajde na cet, ne spemuj odje

12. A kao da mudovi čitaju temu, al ajde, ispoštovaću, dolazim na čet.

13. Citamo, ali umemo da prepoznamo ljubav.

14. Ah Agi, čim sam te prvi put ugledao, znao sam da si romantična duša.

15. може ли да се откључа тема "како најхуманије заклати свињу".

Kako li vazda propustim dobre teme...

16. може ли да се откључа тема "како најхуманије заклати свињу".

Da može čitati ovu temu sama bi se ubila.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.