Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
sad videh ovo
okaci privatnu informaciju sa mod foruma, zaboravi na mesec dana. dobijes trajni ban ti i svaki tvoj dupli koji se pojavi, ili sa kog se logujes. mada, pretpostavljam da neces, to bi bio bas krajnje picka potez, gde ne bi nista posebno nekom sukno osim da kazes uuu eee, evo ovaj je onaj itd, sto je trajni ban zbog vaginalne prirode tog postupka.
ovo ostalo kaci, boli me kurac, moze trajno, moze mesec dana, moze nijedan, kako vec se oseca moderator koji banuje. samo onda necu da razbanujem.
ниси ти мене добро разумео, део реченице после зареза се односи на све остале принтове, то што се тиче приватних информација нисам никад радио као што нећу да неко пише о мени овуда или качи слике
22:00h
Dio, naučio si ovo sa zvezdicama, jedna, dve, tri?
a, to, gde pricam za ovog ili onog da me nervira i tako to :)
meni generalno ne smeta posto i nema nesto posebno zanimljivo, mada je malo ne kul, izgleda ko kacenje PVT. i jeste za ban, ako smeta nekom moderatoru.
recimo da mi se X pozali tako da je Y okacio pvt gde se X vredja, banovao bi Y na duze.
ovako isto tako samo sto direkt moze da te banuje X :)
па реци му отворено да те нервира, шта га оговараш тамо где не може да види
реци мени: "тодоровићу нервираш ме говно једно" и све океј, ко зна шта сте све писали тамо о мени кад сам избачен
Hoćemo da mu pokažemo?
pa ja i kazem, zato ti i reko da nema nesto posebno zanimljivo :)
Šta?
голе слике модераторки, заборавио сам да сачувам
Kad tebe izbaciše, bila sam na moru, tri glasnika su mi lično donela vest...nisam mogla da verujem. Evo, i sad ne verujem.
да, шокантно
Ajde ljudi nađite život. Idite udahnite vazduh.
Postoji i onaj svet, stvarni
S V E T
V
E
T
L O L
O
L
edit: ako mi neko odgovor na post i nadjebe me onda ide ova sličica:
http://3.bp.blogspot.com/_1Re7fmau3L4/S6IcznvsXFI/AAAAAAAAADI/qfUB2FVpJAU/s1600/38441_7dtr2scy8f_l.jpg
Veliki napredak posle linkovanja... :))))
Jebete li vi šta, može li se šta naći?
Serif mubarek olsun!
Allah imanet.
Allah imavajrles.
Postoji i onaj svet, stvarni
Kud te posluša, ne mogu da iskašljem dimčinu od loženja stare obuće.
Naravno Carimire. :) Ovog puta, "Olimpijadu" ti osvajaš, ako me razumeš. :*
Је л' ми нешто одштиклирано или тако нешто, неке бројке ми се не слажу?