Pitanje autor - odgovor moderator

1. Za štiklu bi morao sam proveriti defku, po defku, nikako drugačije.

2. А јбг, не знам која је тачно и кад била одабрана, све ми се чини да су Андрићке биле одабране, а сад нису? А скор ми говори као да јесу, ево не знам, можда и нису.

3. Bile su sigurno odabrane. Ja sam ih planirao odabrati onomad, neko me je preduhitrio, dobro se sećam. Ipak je suđeno meni da ih odaberem, hehe.

Ne znam ko je skinuo, verovatno neko slučajno. Nije sadržaj na koji bi Kaizen odreagovao :)

4. :(
    Правда за мене! :'(
    лололо

5. Nemamo upit "da li ste sigurni" kada kliknemo na štiklu, već je dovoljan jedan klik. Smarali smo Kaizena po tom pitanju, al zađaba.

6. jos gore sa telefona, tu se i ne vidi stikla. pipnes na naslov definicije da otvoris, pojavi stiklu, a pride odabere ili skine, bez pitanja

7. Nemoj, bolje bez upita, možda se zajebeš, i odabereš za promenu nešto što valjda... :)

8. ja tako samo svoje biram, ocigledno... sto generalno odgovara ovom sto kazes.

9. Vaistinu, k'o onomad kad si svoju odabr'o... :) A bio bi dobar trol da si je ostavio.

10. Ruse, drugi put pošalji moderatoru PVT, može i meni slobodno.

11. ја сам ти скино из одабраних како тек сад видиш

12. Znm,.,nego sam na moba....pa mi ovi bilo brze.

13. Ma nije frka ič nego sam mislio da ne znaš :)

14. Znm...fala ipak :)

15. Krajnje je pičkasto to što me banujete za print sa četa koji vam je na pvt poslao neki retard. Zar se to radi i dalje? I šta sad, kao ja treba da nađem print u kom je i on mene vrijeđao da bi ga banovali?
    Totalno nekul, i sa strane ovog maloumnika, i sa vaše strane.

16. banujte mu i ovaj dupli xaxaxax

17. Printuj nešto sa četa pa im pošalji na pvt, barem tebi to nije problem.

18. Opalac, unutrašnji montenigrinski konflikt!
    Ne mašite previše ručicama, ako niste poneli pasoš! Kekekek

Inače, pravda za Dilana, fin momčić

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.