Pitanje autor - odgovor moderator

1. pa podesen mi je sat na racunaru, nisam siguran i da to ima veze..pre 2 meseca sam promenio pol,. isao sam u tajland na operaciju.super su odradili posao, sad imam macugu od 25 cm

2. Onda ti ni Vučić ne može pomoći, žao mi je.

3. Poremetila ti se vremenska zona na kompu brate. Ozbiljno.

4. e jeste namestio sam..

5. hvala hvala mada sam namestio pre nego sto sam video poruku..
    haha ni vucic..ma nije bilo tolko strasno

6. Ajde me trajno banujte da ne moram da se drkam s necim da zaradim ban.

7. neka te bre pseto

al ako ikad ideš
    ZARADI GA NA TEMI FK PAĆA

8. E, bre, pseto, pa zar da ne iskoristiš priliku da nekoj voljenoj osobi poželiš da je još više voliš. I majku joj?

9. ај окачи ове принтове са мод форума ако ош трајни

10. Koji vam je? Pa nije pun mesec.

11. Bilo bi lepo kad ne bi drkali Cou

12. Posalji mi printove u pvt bacje.

13. Bilo bi lepo kad ne bi drkali Cou

U pravu su, trebaju i tebe jer si gluperda.

14. Axaaxaxa, brate nemoj biti tolika ložana jbt, kapiraj malo stvari

15. Захтевам да се аутор Псето88 трајно банује зато што је више пута пропагирао насиље над женама и ромским мањинама!

16. А шта је ово, ви нешто то озбиљно?

17. Ajde ja ću da napišem, pošto će neko već sigurno.

Захтевам да се аутор Псето88 трајно банује зато што је више пута пропагирао насиље над женама и ромским мањинама!

Reče dečko koji redovno bije majku svoju

18. i džoni da se banuje
    redovno piše
    JEBI CIGANKU i kači NIVEJU

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.