Pitanje autor - odgovor moderator

1. molim moderatora da mi omoguci da mogu da promenim nik.nikad nisam promenio nik, stvarno mi je dosadio, neki su mi se i smejali zbog nika.krajnje je vreme da i ja promenim nik.ako je jedini nacin da napravim 50 odabranih definicija, onda je to stvarno surovo.jel treba 2 godine da smisljam definicije po 10 sati dnevno da bi sakupio tih 50 odabranih, sve to da bi promenio nik.ja sam koristan ovde na druge nacine.veran sam clan, hvalim ovaj sajt, cak se 20 ljudi registrovalo ovde zbog moje preporuke, serujem na fb redovno vase definicije i postere, pomazem i ljudima na forumu mnogi od njih bez mene jednostavno ne mogu..znaci bas sam koristan.a vi moderatori ako ste dobri ljudi vi cete da mi dozvolite da promenim ovaj nik

2. brate, daću ti jedan dobar, prijateljski savet - pucaj pravo sebi u glavu...

3. ako je jedini nacin da napravim 50 odabranih definicija

ajd, učiniću ti
    za tebe 25

kolko ti sad fali?

4. Treba 50 za promjenu nika!
    Znao sam da su me lagali!

5. TheWaveRider
    brate, daću ti jedan dobar, prijateljski savet - pucaj pravu u sebi u glavu...

gle ovo degenerik daje savete

6. Dilan Dog sta se ti smejes.po tvom bi se reklo da imas 13 god

7. Da li mi se čini, ili su muslimani i bake zapostavljeni na ovom sajtu? Slučajnost? Nebireko!

8. ili su muslimani i bake zapostavljeni

najgore je baka balijkama

OVOM SAJTU FALE NENE!

9. Director jel si ti moderator

10. hvalim ovaj sajt, cak se 20 ljudi registrovalo ovde zbog moje preporuke,

Lajkuješ se sa duplih, a? :)

11. ma jok.presao bi na drugi nalog nego opet moram da imam poene

12. 50 poena je tako teško skupiti...

Ma jeste nekako teško... Neki bag u ocenjivanju. Neproporcionalno mi je teže da naberem poene na duplom nego na ovom. Mada sam nekoliko puta stavljao definicije za koje sam mislio da će da pokidaju, kad ono, mućak. Da sam ih stavio sa originalnog, možda bi bilo drugačije.

13. 50 poena je tako teško skupiti...

jok nije

14. jok nije

Jebiga, plagiraj ruske sajtove kao fatal error.

Da napišeš 10 ispodprosečnih definicija, skupićeš 50 poena. To ti je par dana igranja.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.