U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Izvinjenje si već iznad dobio, a da se manje mešaš u tuđe odluke konstantno, možda i ne bi bio stalno na tapetu :*
da su vam dobre odluke, ne bi se mesao, pozz
EDIT: :*
pa nisam ja kriv što ste vi navikli da vam se pola sajta ulizuje i što vam titra po mudima pa vam je svaka kritika teška. kapiram ja da je teško kada nekome, kome je vukajlija dobar dio života, staneš na sajber slavu, al daj malo trijeznije sagledajte okolnosti. banovali ste me jer sam vujošević.
@ Agilni - Pa, šta će drugo da radi, kad ga Kaizen plaća da bude unutrašnja kontrola. A, ako je verovati američkim filmovima, unutrašnja kontrola ne pravi razliku između krivih i nedužnih: njima su svi redom krivi za nešto.
nego kako ciklon.
e, a ko sve banuje na 666999 dana? koja vam je omiljena brojka za banovanje?
meni su 1, 3, 10, 30 i 50000
mada, promenicu sad ovih 50000 posto cete banovati umesto mene pa me guziti posle da sam ja. napravicu pseudorandom sistem, gde cu znati kog sam ja banovao a vi pojma necete imati, provalicu kad neko oce da me naguzi.
#onlymoderatorythings
nolajf poyy
ako daš agilnom neku stolicu, naguzit će te on
Bice kul kad pocnem da banujem po sistemu, pa za neko tesko narusavanje privatnoati dobijes 3 dana a za vredjanje blz 668885
ја сам баново на 1389 дана јер сам једини србин био међу модераторима
Moja omiljena brojka ja 666999 ako je u pitanju nalog za koji smatram da nema potrebe da se ikad odbanuje. Ne sećam se tačno, verovatno je da sam ja produžio taj ban na trajni i neću ga skinuti. Ne vidim nikakav razlog da taj nalog bude u upotrebi, pogotovo što je potpuno isto ponašanje na oba naloga, a kad već Rihi gledam kroz prste, duplacima ne moram. Haug.
toliko potencirate na to moje neko ponašanje. kao da okolo idem i psujem majke svima redom. što svakako nije tačno. ponavljam, ja nisam odgovoran što ste vi vremenom stekli dojam da vam se ljudi moraju ulizivati i ponašati po nekim vašim nepisanim kodeksima.
jebo profil, samo mi je bilo dosadno. btw, vrati bruse onu karikaturu, kul je.
Teško je reći, mnogi tvrde kako na internetu postoje izvesna pravila lepog ponašanja, na koja ja, doduše, nikad nisam imao sreću da naiđem u sabranom obliku. Za ona svakodnevna u prevozu i na pijaci znamo.
E sad,
- Ko ih ne poštuje ni na netu ni ovako je nekulturan.
- Ko uspeva da poštuje i jedne i druge je živi svetac, od onih što jednog dana prsnu, isuču motornu testeru i kolju po kiućama dok ih ne ustrele ko psa.
- Ko ne poštuje one uživo a poštuje ove na internetu je jebeni nolajfer i treba mu hitno lečenje zavisnosti od interneta.
- Ko poštuje ove uživo a kurči se na internetu je pizdurina.
Podržavam. Nijesi koštunica, Bruse, dosta je mačaka i savijača ssirom.
Ja sam ovaj pod drugom alineom. Karikaturu još neću vratiti, ova slika ima određenu simboliku na današnji dan i u još par sledećih.
I, da ne zaboravim, nije problem ponašanje Riho - ovom sajtu su potrebni svi profili ponašanja. Problem je što je ponašanje potpuno isto na oba naloga, a to me čini šizofrenim.
ne znam sto se ljudi cimaju kada ih neko vredja na netu,a ne znam ni zasto bi neko nekog drugog vredajo na netu kada nema nikakvog efekta.
Koja je prica sa tobleronama, vidim
Pominju ih a nisam ispratio o cemu se radi ?
мито за одабрану
Bemliga zašto.
Ako pogledamo statistiku vidi se da je većina jama u koje se danas upadne iskopano iz nekih desetih razloga, za kanalizaciju, jalovište, odlaganje radioaktivnog otpada, ćup s dukatima ili ko zna šta drugo.
Jeste, relativno mali broj jama iskopan je da se u njih upadne, ali nekad nije bilo tako, jame su se kopale kako bi u njih nešto upalo, bio to mamut, sabljozubi tigar, pripadnik drugog plemena ili žena za udaju.
E sad, pošto niko ne kopa jamu iz zabave, dolazimo do zaključka kako na onog koji to radi kako bi neko u njih upao s razlogom gledaju kao na primitivca.
mudro grujane, mudro.
grujane svaka ti je ko u hanke paldum