Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
мурш бре у курац мајмуне дао ми човек дупли и ови га банују шта да му радим сад
poduvaj mu, kao i obično
Šteta, hteo sam da tražim sopstveni na 15 min. trebao sam do prodavnice.
E da, evo i od moderatora pitanje za moderatora. Zašto pojedini edituju tuđe banove, pa ispada da je neko drugi banovao trajno, a nije?
Agilni, ne spemuj. Imas mod forum za te gluposti.
I Džofrija odbanuj, Celte, da ti ne bismo sami editovali ban, eheh. Dobar je nalog, unikatan, nije besmislen dupli koji se aktivira samo po potrebi. Valja da ostane, samo da više ne posuđuje dupli kome ne treba.
je li vos ima odgovor na moje pitanje?
zašto ste editovali ban od 20 dana na bruku dana, nakon što sam optužio ovu iskompleksiranu gospođu natnat za zloupotrebu sajber ovlašćenja
Nije bilo zloupotrebe, hejtovao si sa duplog i dobio ban za to.
I nisam te ja banovala trajno, prodji me se vise manijace.
jel ovo mene pitas, ako pitas da ti kazem pojma nemam, ja obicno uzmem pa ukidam banove sto drugi daju...
ostavite natnat na miru!!
LEAVE HER ALONE!
тако агилни стани једном на моју страну јебему свећу
hahaha koji ste vi kompleksaši
dobio sam trajni ban zbog 10 minusa koji sam dao brusu i koje sam sam prijavio, nakon čega mi je brus dao 2 dana bana. nakon toga natnat me je banovala na 20 dana iz istog razloga, samo zato što sam joj iskudio definiciju. ni to vam nije bilo dosta, pa ste nakon moje opaske da ste najgore virtualne pizde koje su kročile na ovaj sajt našli shodno da me iz gore navedenog raloga banujete na tuce dana.
ja ne znam kako vi sebe gledate u web kameru
Brus ti je dao dva bana dana na tvoj sopstveni zahtev (postoji i skrinšot toga). Hejt nije ni gledao da li ga ima. Natnat je videla hejt, skinula ga i po pravilu banovala.
Ajd' sad ćao sa tom pričom više, smorio si.
Editovaću ti postove ako nastaviš, jer sam iskompleksiran i moja će biti poslednja :*
Da, ti si editovao u trajni. Što je ok, duple banujemo trajno ako prave sranja dok je original u baniji, samo se javi kad znaš da si ti. Isto tako Džofrija odbanuj, jer je situacija specifična.
EDIT: Odbanovah ja Džofrija, moram da idem.
sve i da je to tačno, a nije, banovala me je na 20 dana. nakon što sam ukazao nepravilnost, odlučili ste da su vam ipak sajber muda za broj veća od mojih pa ste bi dali trajni.
vi (čitaj: ti, čobi i ova srednjovječna plavuša) niste dostojni da obnašate bilo kakvu vlast.
aj ne jedi govna... nikad ne banujem na 666999 dana, banujem na 50000, da znam kog sam ja. sad cu da ti nadjem ko je.
Ako nisi, Celte, izvinjavam se, svakako Džofriju ne treba ostaviti trajni.
Jeste. I tako možemo do sutra da se prepucavamo. A trajni sigurno nisi dobio zbog ukazivanja na nepravilnost, već verovatno što ti je nastup bio uljudan.
Kad ćete se potući već jednom?
http://vukajlija.com/recnik/autori/155594
nije celt, pre 9 meseci (na 666999 dana)
http://vukajlija.com/recnik/autori/231900
nije celt, pre 9 meseci (na 666999 dana)
pozdrav, i razmisli malo u buduce pre nego sto me prozoves ovako javno
:otišao da razmisli o svemu: