Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hvala na linku Stevane. Odlican je.
PU!
O Arsenalu, tugo moja...
Nikad ozbiljan tim od Arsenala...
http://www.youtube.com/watch?v=P4E2X5ooedQ
Zao mi je Arsenala, ali ovo je njihova fudbalska realnost danas.
Malaga kurčina. Igra je tipa Partizan u LE i Dinamo u LŠ. Niđe veze.
Каква демонстрација силе великог гиганта из Немачке, прави блицкриг у Лондону вечерас. Да је имао среће тај блицкриг у прошлом финалу не би Лондон још 100 година имао титулу првака Европе.
Има да буде 5 у Минхену са овим сицкригом Арсенал може да игра против Премеће.
Jebi Milane žabareeeeeeee!!!!
Nesto mislim da Milan prolazi kao Arsenal sinoc. Steta sto ne igra Baloteli.
Venger voli da igra na hard mode. Stalno pocinje Remzi, stalno, stalno. Ko da mu je on licno nogu polomio onomad, pa se sad iskupljuje. Sto mu fino ne kupi stan, nadje neki drzavni posao, ozeni ga nekom Francuskinjom, i boli ga kurac. A ne ovako, ko govedo neko, ne zna strane svijeta.
какве су сељачине овај боатенг и овај ел шарави. огавни су.
Храбра игра Милана. Копи пејст бај Челзи. Мурш!
Који смор од утакмице, ваљда ће друго бити боље. Ел Шарави засрао све што је могао.
Pizda im materina katalonska. Ovako Bajern nije igrao ni kad je vodio 2 0 Sinoć.
Mator moj na početku meča je odma reko čim su se štoperi počeli dobacivati"O Barsa igra, kako ću lepo da se uspavam na kauču".
Ja ne znam samo koji mentol je izjavio da Barsa igra najljepše na svijetu.
Barsa igra najljepse na svijetu. To sto ostali klubovi ostave muda u svlacionici prije nego sto izadju na teren da igraju protiv njih nije Barasin problem.
IZBACI MILANE GENETSKI MODIFIKOVANE MIDZETE
Taktika svakog kluba protiv Barse: Okej momci, nabijmo se u nas sesnaesterac. Lomimo im noge i jebimo im majke. Tehnicki su neuporedivo bolji od nas, takticki su neuporedivo bolji od nas. Dakle, lopta nas ne zanima. Formacija nam je 9-1, s tim sto ovaj jedan isto mora da se vraca da pomaze odbrani!
Kolfilde, ne vidim šta je tu loše.