Liga šampiona!

1. реално довели су фудбал до савршенства који не изгледа увек лепо јер је савршен и онда превише рутински.

2. Давид
    какве су сељачине овај боатенг и овај ел шарави. огавни су.

Čergari :D

3. Zapata
    Kolfilde, ne vidim šta je tu loše.

Onda gledamo iz razlicitih uglova :)

4. ђиђана два чергарска :)

5. DIjametralno različitih :)

6. Taktika svakog kluba protiv Barse: Okej momci, nabijmo se u nas sesnaesterac. Lomimo im noge i jebimo im majke. Tehnicki su neuporedivo bolji od nas, takticki su neuporedivo bolji od nas. Dakle, lopta nas ne zanima. Formacija nam je 9-1, s tim sto ovaj jedan isto mora da se vraca da pomaze odbrani!

To što Barsa ima najveći posed lopte nije najlepše a i način na koji igra nikad neće biti najlepši. To bi definisao kao vid odbrane, jer najbolji način da ne primiš gol je da držiš loptu u svom posedu. Isti kurac kao i bunker Čelzijev.

Ako je ovo poluvreme tebi bio lep fudbal batice, onda verovatno nisi gledao sinoć Bajern kako u tri poteza razradi celu odbranu ili kompletan meč Real Junajted. Znam šta ćeš reći, Arsenal i Mančester se nisu branili nego je bilo otvoreno a ovde se Milan pribio u odbrani. Pa jebiga kad se dobacuju do besvesti i to uče od malih nogu, šta drugo da radiš nego da čekaš kad će da napadnu ?

EDIT: Otišo sam, počelo drugo.

7. Pa sto im ne uzmu loptu? :)

Sto im dozvoljavaju da im se dobacuju na 20 metara od gola, a oni napravili zonu ko u rukometu, samo sto se za ruke ne uhvate, i onda jedan istrci i ukliza?

Ja ne kazem da je ovi nocas zanimljiv fudbal, ali nije Barsa ta koja ga ucini dosadnim, nego Barsini protivnici.

8. TRPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

9. Ala ovi iz Šalkea imaju muda kad u onoj atmosferi igraju onako.

10. тачно. барса је мање крива свакако.

11. Pa jebiga kad se dobacuju do besvesti i to uče od malih nogu, šta drugo da radiš nego da čekaš kad će da napadnu ?

Uce da se dobacuju od malih nogu, umjesto da uce da igraju fudbal! Tako je!

12. тај фазон. бољи су у добацивању лоптом. то није оправдање. он боље пљује у пљувању у даљ од мене и само зато је бољи.

13. I dalje smatram da je Barsina igra nešto najružnije što sam gledao u životu. Takav fudbal (usavršeniji, doduše) smo gledali na seoskim turnirima u malom fudbalu.
    I uvijek ću navijati protiv njih.

14. Nek je bunker lijepa igra :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.