Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Je l sam rekao Milan će ovo lagano rešiti, veliki je to klub. Ovako se Barsa zaustavlja, bez prilike čitavu utakmicu. Milan!
Ma kurčina od utakmice bre, šta kenjate?
Jebali vas i Milan i Barselona u po čmara, hoću da gledam fudbal, jebe mi se ko će da pobijedi. Hoću da gledam fudbal kakav igraju Borusija, Bajern, evo večeras i Šalke, Galata, sinoć Porto. Totalno, a ne neko nadmudrivanje i jedenje govana.
UUUU, SERI PO MIDŽETIMA, UUU KRISTIJANO RONALDO, UUUU ROBIN VAN PERSI, UUUU PIŠANJE PO MILANU, UUUU POSRALI SE PO ARSENALU...
Ma nek se napuše kurca svi, jebe mi se kako je Kristijano kompletniji od Mesija i kako je Persi bolji od Santa Kruza kad su realno odigrali sranje utakmicu. Kurčina. OFK Beograd-BSK Borča stil.
хехе денисе ја да ти кажем још нешто, није ни тај кројф измислио тај стил игре него га је велибор васовић донео у ајакс, а кројф одатле пренео у барселону.
и то не мења да они играју најближе савршенству. осим кад би неко игро само жога бонито, а то је сада вероватно немогуће.
Ma poserem ti se ja u t savršenstvo. Gube 2:0, oni se dodavaju na polovini, beži bre
Ono kad vam obeca dat analno
http://d3fsqtc6sy2z27.cloudfront.net/uploads/ba6b5abefb229681349d5711c83b431a_large
Pa znao sam ja da nesto tako savrseno ne moze a da nije iz Srbije!
Nisam zadovoljan rezultatom, moglo je biti 3-1 od lahke šale da su ušle Burakove i Altintopove lopte. No dobro, biće bolje u drugoj tekmi.
звучи смешно ал то је то. само погледати хронологију. ко је био капитен и главни играч ајакса - васке. кад су почели да играју тако и када су освојили лш - за време васкета.
Sve se uklapa!
Kako agresivno odigrano od strane Milana, sa znatno slabijom ekipom. Ublo, preblo... Patuljasti nisu šutali iz 16 metara. i to bez penzionera, bez Tijaga Silve, Ibrahimovića, Robinja... Jebo Čelzi, oni su igrali bunker. Ovi su znali od početka da idu na polu kontre i disciplinovano u odbrani. Udri. Ojebi.
barsa da je mogla dodavali bi se i na 10 santima.gomila kerova.ko ih jebe.jebo ih mocni ac.
Текма срање. Драго ми је да се опет нашла нека екипа, па макар био то и Милан са овим(не знам како да назовем ову екипу, оно нису фудбалери, ону су идиоти који су сишли са неке модне писте, јеб'о их Пањковић, све би их протерао у Африку да играју за пиринач), који иначе мрзим, који доказује да агресивном одбраном и удвајањем можеш да неутралишеш патуљка. Само, то су педери, играће бункер у 10 метара својих тамо, уместо да изађу и одиграју исту текму као данас. Уместо да чувају ова 2, која ће реално да приме, треба да јуре да дају 1 и да тако прођу даље. Фудбал катастрофа, али ето, резултат, бар за мене, задовољавајућ.
Alo, Interovac, idi gledaj Stanića, možda naučiš nešto. :D
morati place!
Баш Интер треба да буде пример Милану за реванш.Интер, који је те године имао врхунску одбрану, је могао да испадне због аутобуса испред свог кола. Јеботе, Ето је играо фазон бека. Али никако не желим да поредим Занетија и Абатеа, или Мајкона у тадашњој форми и Константа, или било кога другог. =) Ако паркирају бус, примиће пет, ако одиграју као вечерас, даће један, и проћи даље...
A igraju sa Interom za vikend.
Никакав проблем. Таман да их спустимо на земљу! :p
Nekako je u drugom planu ove večeri, ali ništa manja senzacija remi, i još bitnije gol u gostima Šalke(t)a. Ej, pa njih povrede desetkovale, igraju im fudbalske veličine u vidu Kolašinca i protiv Drogbe i Snajdera, pred 50 iljada Seldžuka uzimaju bod...
Što bi rek'o naš narod... NIJEMAC JE TO.
I ja sam se iznenadio kako je Šalke uspio da iznenadi, ali imali su još bar 2 šanse za gol. Ali prave šanse. Sve tri švapske ekipe igraju dobro. Mislim da Šalke nije imao poraz u grupnoj fazi.
Inače Zapata dobro odradio posao u Milanu.
galata u njemackoj,kada opet bude 50 ljada seldzuka dobija tekmu.
inace,zapata se malo gubio po telefonu.onaj crnac sa rumunskim prezimenom dobro odigrao,ambrozija kapitenski,odlicno odigrao.