Liga šampiona!

1. Da, imenjak moj je imao par gluposti, ali Ambroz bogotac je delovao stameno.

2. Ambrozini tek treba da dosegne vrhunac karijere, šta vam je :)

3. s'obzirom da igra u milanu,tek je na pocetku.
    odigrao je dobro,pretrcao mnogo,oduzeo iz drugog plana dosta lopti,zatvorio pasove barse jer je stalno vijao loptu.i
    i abate je dobro odigrao.i sulejmani trcao ko nezdrav.
    a zapata je par puta zaboravio da se vrati.to su pokrili muntari i mekses.

4. Taktika svakog kluba protiv Barse: Okej momci, nabijmo se u nas sesnaesterac. Lomimo im noge i jebimo im majke. Tehnicki su neuporedivo bolji od nas, takticki su neuporedivo bolji od nas. Dakle, lopta nas ne zanima. Formacija nam je 9-1, s tim sto ovaj jedan isto mora da se vraca da pomaze odbrani!

+312313

To što Barsa ima najveći posed lopte nije najlepše a i način na koji igra nikad neće biti najlepši. To bi definisao kao vid odbrane, jer najbolji način da ne primiš gol je da držiš loptu u svom posedu.

Aj mi objasni kako to može da bude isto?
    Svaki paceri mogu celu utakmicu da igraju bunker, malo ekipa može da igra fudbal kao Barsa, sa mnogo dodavanja a pritom minimalno grešaka.

Jа не знам како неко може да прича после ове утакмице да је Милан играо бункер

Mi smo gledali istu utakmicu? Mislim ako ono nije bunker koja je tvoja definicija istog?
    Barsa je sa druge strane provaljena, svako ko igra disciplinovano i bunker može da ih izbaci, to je prvi Inter uradio, posle Čelzi a sad će i Milan.

ја мислим да би било најбоље када би противници правили тактику у складу са барселониним потребама, то јест онако како барселони највише одговара како би им ови дали 12 голова. не не, још боље би било да поседају са стране на столице и пусте миџетима да се додају на миру и спакују онолико колико сматрају да је потребно.

hahaahhahaah. A zar ne misliš da bi najbolje bilo kad bi se protivnik otvorio i igrao napadački protiv Barse? Nemaju barsni igrači ništa protiv toga, samo bi dokazali da su fudbal postavili na neki viši nivo a trenutno jedno Bajern može da im parira u takvoj igri a pomalo i Real

5. Како волим када навијам за праве клубове са традицијом и реномеом. Бајерн синоћ направио прави блицкриг у Лондону, оправдао очекивања. Милан вечерас сицкригом искористио све пружене прилике и одрадио посао на прави начин. Не знам чему бусање, читав живот навијам за Милан и видео сам овакву слику већ сто пута. Ко познаје фудбал из Италије зна шта је катанаћо, то је проверени систем код њих, дај гол или одиграј нерешено, али немој да примиш гол. Чим је Милан дао гол ту је био крај приче, ако се узме у обзир како је Барселона играла. Објективно Барселона је била фаворит, али не може да се буде толики фаворит ако се игра на Сан Сиру или ако је у питању неки сличан клуб. Субјективно једино сам ја веровао у победу Милана у свом окружењу. Идемо Милан, доказао си да је ова игра Барселоне изгуслана, јер они не знају као Немци како се разбија бункер, не улажењем у гол него шутевима ван шеснаест метара. Тачка.

6. Ne mogu da čitam svo pisanije al Milan se popišao po Barsvi večeras. Nadigrao ih za 75 minuta izveo napadača pojačao vezni red i bole ih patka. Jel Mesi uopste večera i igrao fazon...

7. iskreno,kod mene se svi kladili na milan i svi navijaju/navijamo za milan.tako da je ovo bila banja tekma.barsa sa onim pederastim milionputacutidodatiticesmivratiti i tako nagurati posed lopte nije mogla da parira mocnom ac milanu.vise suteva na gol,vise sansi,barsa nije imala nijednu.romi su zasluzeno popusili.

8. Можда сам Коштуница, ал' што Барси не игра Виља? Таквог терминатора имају у нападу, а они играју без центарфора. Која фора... Па баш су увек и освајали кад им је Меси игр'о на десном крилу, а у средини био Ето или Виља. Је л' повређен ил' шта?

9. јер они не знају као Немци како се разбија бункер, не улажењем у гол него шутевима ван шеснаест метара

Problem je što nemaju igrača koji je poznat po šutevima sa distance.

10. Ma ne gotivim ja Milan uopšte, od vremena kad su skupljali starački dom i stvarno igralo bunker iako je ovo sad odlična ekipa. Al barsu tek ne volim. Ubijaju ljudi fudbalu pojam. 95 % njihovih golova je iz peterca ili sa penala. Pa šutni je sa 20 metara dete joj jebem i lopti probaj možda i uđe. Najbolje da se ušetaš, zato su večeras i popušili pošto je onaj Mexes lud ko metak.

11. Јесте тако Санитарни. Фаворит Барселона, хајде у реду, али баш толико се причало да ће Милан проћи као бос по трњу.
    Мислим да ће Барселона тешко проћи Милан и вратити резултат, јер ће тамо бити још јачи катанаћо. Ово је вечерас плански одиграно, противник је био без шансе. Може Аца да плаче читаву ноћ и говори да се очекује да ће Милан имати лопту само 15 минута, јесте тако али је дао два гола за 15 минута и мукица је на крају морао признати пораз.
    Биће густо, али ја видим Милана у следећем колу, а можда чак и у финалу. Нека се састану моји љубимци па нек победи бољи.

12. Priznaj da si ti Galijani sa Blica.

13. Problem je što nemaju igrača koji je poznat po šutevima sa distance.

Pa nemaju jer ga nisu ni kupili, a nisu jer igraju ko pičke evo već deseta godina i takav igrač im ruši koncepciju igre upuzavanja u gol...

14. Рајо није битно, суштина разбијања бункера је у томе. Од десет шутева са дистанце ја сам сигуран да би Ћави, Инијеста или Меси постигли бар један гол. Са овом игром не могу ништа Милану, Јувентусу и сличним екипама јер немају робусног, камион нападача.
    Срето Виља је имао проблема са здрављем зато није играо.

15. Meni stvarno nije jasno kako neko može da napiše da je Milan veceras igrao bunker. Ili sam ja slep ili nismo gledali istu utakmicu. Jesu se Žabari branili, ali to nije bio onaj njihov katanaćo sistem. Da jeste, Barsa bi imala 25 šuteva na gol, a ne znam da li ih je imala pet što je najblaže rečeno kriminalno za ekipu koja toliko forsira taj famozni posed lopte. Realno im je Milan večeras jebao kevu.

16. Ја мислим да је то готово. Нема Барса шансу са овим дркањем да убоде го'. Па њима треба пола сата само да створе неку ситуацију из које може да се припуца, али тешко и да се забије, а лопту у ногама имају готово увек. Мис'им, ја сам глед'о Галатасарајлије, ал' тачно знам како је текла ова друга текма. хехе

А што се тиче ове текме у Турској, било јако добро прво полувреме, а друго ме је сморило толико да сам почео да купим флаше, које ми недељама стоје разбацане по кући. лололо

17. Јесте тако Санитарни. Фаворит Барселона, хајде у реду, али баш толико се причало да ће Милан проћи као бос по трњу.

neiskusno je otpisati milan i mancester.uvek su dobro igrali protiv jakih timova.posebno kada su u krizi.mancester izbacuje pederase iz madrida,a milan ce u prvoj tekmi da namuci barsu.kasnije sta bude bice.

ovo rekoh posle izvlacenja.
    hoho,sace da bude ono jesam vam reko...

18. Galatsaraej odlične napadanče, pored Drogbe u napadu igra neki turčin što je zabio 7golova na isto toliko utakmica u ovoj sezoni lige šampiona. Ovaj protiv Šalkea je bio baš lep za gledanje

19. Taj Turčin je inače najbolji strelac Lige, doduše uz CR.

20. Gonzo, brate, ono što sam ja vidio u 20 minuta utakmice Milan-Barsa je bunker Milana i jadna Barsa koja nije igrala tika-taka. Ovo večeras nit' je bio totalni fudbal, nit tika-taka nit ikoji kurac već eto, suva drenovina, jalovo drkanje kurca, otaljavanje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.