Liga šampiona!

1. Do skoro uslov za igranje u Milanu bio 30+ godina, sad je izgleda ljaljanska frizura.

2. Ne znam kako nekome može biti zanimljiva ekipa poput Barselone... Ili Milana.

Jebo vas to, zna se koje su ekipe najbolje. Bayern, Manchester United i Galarasaray! :D

I Benfika iz Malešića.

3. Zar Bosna bar ovaj muslimanski deo ne navija za City zbog Džekija?

4. čelsi kompletira evropske trofeje ove godine :) nego, milan održao čas fuce barsi, bilo to nekom pravo ili ne... KOBJASN

5. Zar Bosna bar ovaj muslimanski deo ne navija za City zbog Džekija?

Navijaju oni koji prethodno nisu navijali za neki engleski klub. Ja navijam da Džeko zabije 3 komada, a Šiti ispuši 4:3. :D

6. Ako je bunker konstantan pritisak po gotovo celom terenu protiv Barsinih igrača koji taj posed lopte ostvare kroz spor dolazak do 16 metara i onda ubrzo izgube lopte uz par delova tekme gde je Barsa bila ta koja nije mogla do lopte, onda super.
    Milan je odigrao perfektno pozadi i iskoristio šta je mogao napred, u fudbalu stvaraš prilike, daješ golove i gledaš da ne primiš, Barsa nijedno nije radila s toga je Milan itekako zaslužio pobedu. Tamo je važno da se ne primi rano gol, a eventualni gol u gostima bi možda sve rešio. Biće svakako još teže.

7. nego, milan održao čas fuce barsi

Одиграли су паметно и добро, али ако је ово вечерас час фудбала, ја онда не желим да гледам фудбал више. Час фудбала је ове сезоне држала Борусија у граду Манчестеру.

8. Do skoro uslov za igranje u Milanu bio 30+ godina, sad je izgleda ljaljanska frizura.

Haha, strašno...

9. http://youtu.be/2k3wfgh7I4I
    Ово сам само ја док је трајао пренос видео овако код мене кући, а гледало је нас 5,6. И то само један одатле "навија" за Барсу. Какво сам око свевидеће пас ме јебо!

10. Al zato se Milan Karadžić po prvi put u životu nije složio sa sudijom :)

11. 10 igrača koji se kreću u strogo određenoj putanji i jednoličnoj formaciji iza lopte jeste bunker. To jeste PAMETNA ODBRANA (treba znati to igrati i postaviti, nije to tipa Vermezovog bunkera gdje panjevi samo stoje i gledaju) ali nije ČAS FUDBALA.
    To je jednostavno takav princip - brza krila koja lako kreću u kontru (jer na kontru jedino i možeš igrati u takvom principu), dobra transformacija kad se uzme lopta jer se zna gdje ko stoji i ko gdje trči, dosta prostora na protivničkoj polovini i slično.
    Na stranu to što je Barsa očito bila očajna, ni Milan se nije nešto proslavio (sem što je dao 2 gola, opet na kraju se to računa).
    Očito je da Barselona nema stratege koji znaju igrati protiv bunkera. Čim se neko povuče u svojih 16 - oni stanu. A nekad je Ajaks, klub koji je stvorio fudbal koji danas forsira katalonski gigant, jebao te bunkeraše po 6:0. Minimum 3:0 (bio sam dokon mladić, volio sam gledati snimke starih utakmica).
    Barselona se nabijala u ionako prezasićen prostor. U neka doba su svi navalili na Milanovu polovinu. Pa jbt, zar nije previše njih 10, sad treba još vas osmorica?
    18 igrača+sudija na 40 metara je nemoguća situacija.

Barseloni je večeras falio napadač tipa Ibrahimović. Koji se može tući sa onom stokom. KOji može ubaciti guzove i glumiti sidraša a za par momenata pretvoriti se u munju.

Eto, to je moje viđenje ovog debakla od meča.

Navijam za Partizan, da ne bude ostrašćenih

P.S.

Jestel' viđeli prvi gol Galate? Al ga čoek odradio petom, alal mu kurac...

12. Zaboravio sam da pomenem to igranje rukom.
    Barsa je žešće oštećena kao i vid glanvog sudje.

10 igrača koji se kreću u strogo određenoj putanji i jednoličnoj formaciji iza lopte jeste bunker. To jeste PAMETNA ODBRANA

+1

Očito je da Barselona nema stratege koji znaju igrati protiv bunkera. Čim se neko povuče u svojih 16 - oni stanu.

+2

Barseloni je večeras falio napadač tipa Ibrahimović

On je bio kod njih i nije mog'o da se uklopi, zato što oni igraju timski a Ibra voli da drži loptu kod sebe, e sad fora je u tome što takva njihova igra ne pali kad neko igra bunker
    a oni će ako su pametni izmeniti nešto i promeniti igru kad vide da ne ide.

13. А што им не игра Виља?

14. Болестан, јебу га бубрези.

15. А што им не игра Виља?

Čini mi se da ovo pitaš 5-i put.

16. Па кад нико не одговара.

17. Elzeard Bouffier
    Срето Виља је имао проблема са здрављем зато није играо.

18. А заборави човек, године...

19. zamislite da sam ustao u 4 da pogledam tekmu i milo mi za Milan a i da se ta Barsa malo dovede u red. al bre odakle onolke camuge u Milanu, nevera!
    musolini se u grobu prevrce, berloskonu cupa sveze presadjenu kosu :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.