U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Брате Санш, од тих набројаних једино Снајдер и Дидије ваљају, али и Дидије је у годинама.... Мело, Ебуе и Алтинтоп су чист просек, а Шалке има тим за јебање кеве, Фарфан, Бастос, Хунтелар, Дракслер и Ховедес, који је по мени ужасно потцењен дефанзивац, кидају....
Ал' оно што је мени учинило дан лепшим је јебање Фарселоне..... ФОРЦА МИЛАН!!!! Добро да хобитима опет нису судили два пенала....
Ne znam po čemu si zaključio ta te "trolujem"
Mišljenja oko tekme su nam skroz drugaćija i to je to.
@ Dipper
Altintop čist prosek a Huntelar dobar igrač?
Milan da nije dao prvi gol koji nije bio regularan verovatno bi se završilo 0:0
Toliko od mene
Pa odgledaj klip lepo se vidi da nije igrao rukom
Da Altintop je prosek i ništa više.
Gle sad svi hejtuju Barsu, ccc.
Ja kad sam je hejtovao, još igrali Klajvert i Saviola u špicu, a ja zagriženi navijač Atletika iz Madrida. Sad mi Barsa dođe ko Dejan Cukić, nit mi smrde nit mirišu, jednostavno nikad nisam bio ljubitelj barselone. sad je većina hejtuje, smešno mi to heheh.
lelem, Milan (i njega organski ne podnosim) je sinoć objasnio kako se igra protiv katalonaca, zatvorili mesija kako valja, nisu igrali Čelzijev bunker ko što kažete, ja to ni u jednom trenutku nisam video, možda u zadnjih 5 minuta samo. Svaka im čast.
Ali se nadam da će obe ekipe da ispadnu, pošto me nerviraju hehe, ali svaka im čast, navijao sam za rosonere, možda i prvi put u životu.
FORCA ROMA!
Sad svi hejtuju Barsu, a ako odigraju dobro u revansu, opet ce da ih dizu u nebesa.
Otprilike. Nemaju konstantne navijače, samo sve se svodi na simaptije, e jebeš ti takav klub. Odnosno takve simpatizere. Naročito simpatizerke.
Ja bi samo navijao za Barselonu, i to možda, kad bi igrala protiv Rome i Juventusa, to su mi jedina dva kluba koja su mu ogavnija od katalonskih cigana. Mada su sva tri tu negde, nije mi Roma sad toliko ogavna ko što je nekad bila čak mi bilo drago što su staroj dami uvalili kurac.
E jebiga, kolko volim Romu, tolko mrzim Juve Inter Milan.
heheh, do jaja bilo kad sjebali Juve prošle nedelje, gledo s ortakom koji je verni navijač Juvea oduvek, mnogo se nadrkao hehe
A ti si Manijače zapamtio da smo je dosada voleli, a sad je hejtujemo? lolololo
Da se sada javio da ih pljuje Predražinjo na primer, koji ih gotivi, razumeo bih tvoj post ovako ti je zaključak pogrešan.
Logično sada se većinom javljaju da je pljuju oni koji je ne vole, a kada pobedi većinom se javljaju oni koji je vole. Nadam se da sam ti lepo objasnio ;-))))))
OK, ovo za simpatizerke uglavnom stoji, kao i uopšteno za sve simpatizerke.
Jbg ja sam Interovac tako da Romu i Juve ne gotivim nikako. Lep gol dao Toti nema šta.
Nego da se vratim temi, sad pogledao drugi gol pošto nisam gledao tekmu sinoć, jujujuju koje je ono prskanje po faci katalonskih cigana i još Muntari finiširao.
Da se sada javio da ih pljuje Predražinjo na primer, koji ih gotivi, razumeo bih tvoj post ovako ti je zaključak pogrešan.
Vidi Doga:)
jes, Đapetinjo je navijač Barse, to sam smetnuo suma skroz. Ali realno gledano, kad pogledaš malo komentare po defkama i forumima vezanih za fudbal, ispada da je većini ogavna barselona, to se lako da zaključiti, na to se odnosio onaj moj prethodni post.
A za koga ti navijaš? hehehe
Od velikih klubova za Zvezdu ;-))))))
Ove godine u LŠ navijam protiv Barse (moje navijanje se završava kroz 3 nedelje), kao i najmanje 2 prethodne sezone. Kako sam se samo zajebao u analizi pred finale protim Junajteda!
Dog "stručni" konsultant.
I još nešto, igra u kojoj 9 igrača stoje 20metara oko svog gola jeste bunker.
Da se milan upustio u čistu igru bez bunkera barsini igrači bi objasnili kako se igra fudbal.
A kako se zove igra kad se štoperi 90 % vremena dodaju između sebe i ne stvoriš nijednu jedinu šansu na tekmi?
Kako da ljudima ne bude ogavna kad siluje loptu jebo im Bog mater. Protiv barse se navija uvek. NEDAMO KOSOVO!!!123
Da se milan upustio u čistu igru bez bunkera barsini igrači bi objasnili kako se igra fudbal.
Aman, koji bunker? ja nisam video nigde bunker na san sirou.
Otvorena igra Milana, jebote, pa jel imate vi oči?
Ne volim Barsu, ali nikako. Forza FK Crvena Zemlja iz Crvene Zemlje!
+123456
Za mene je destrukcija fudbala to što igra Barselona. Bekonačni niz dodavanja, igra bez centaršuteva, i kada izgube: Protivnik je igrao bunker!
Pa ko je koliko šansi stvorio. Jedino je moj ljubimac Inijesta imao dobar šut, ali tik pored gola, ostalo bulja!
I samo da kažem da je onaj Boateng (kevin Princ ;-)))) ) neviđeno govno od čoveka. Prvo je napucao Fabregasa dok je ovaj posle faula ležao na zemlji, a posle je namerno udario Albu laktom u glavu. Ipak to ne popravlja moje mišljenje o Barsinom stilu igre.