U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vala kakva su govna igrači Barselone sa njihovim simuliranjem i red je da ih nego ugazi onako pošteno.
To moze samo izjavit neko ko prati fudbal od 2008.
Sinoc Milan postavio taktiku prema Baraselninoj igri, a fazon je sto Barsa ne zna postavit taktiku prema protivnickoj igri i uvijek igraju svoju igru. Mene samo interesuje zasto svjesno ne puste prtivniku malo veci posjed lopte i onda brzim kontrama nabuse protivnika imaju igrace za to, ali njima je izgleda bitniji posjed lopte od rezultata.
Cenim da kevin princ ima kurac do zemlje kad ga isuče iz bermuda. Ipak, to ne mijenja moje mišljenje da je umišljeni pokemon.
Pa numeju da nameste taktiku kad samo znaju da se doaju međusobno. Jebo ih posed lopte.
Ej, šiptari su to...
Milan- Barselona - e to je za mene parada pišanja po Kataloncima.
Jeste.
I lepo zatvorili vezni red barse, imali dve radilice u vidu Montoliva i Muntarija, koji istrčali za sve pare i sjebavali igru barse tamo de su najjači.
Tim koji ne ume da postavi igru prema protivničkoj igri sigurno nije najbolji tim svih vremena.
+1
Ne moram da dobijem sina, sad znam koje je to pucanje od sreće.
Barselonu jebeno mrzim, i vrištao sam od sreće kad god bi ih neko naguzio.
Ali juče sam prvi put video da ih neko ovako pošteno razmontira u poslednjih 5 godina.
Budimo realni. Barselona dominira posjedom lopte, a isto tako sposobna je da vrati loptu u svoj posjed jako brzo. Mislim da lagano dolazi do zamora materijala, kao i da se sinoć potrefilo loše veče za par važnijih igrača. U revanšu, iako svim srcem navijam za Milan (zbog Savićevića, Ševčenka, Barezija, Kostakurte, Kaladzea), očekujem pritisak Barselone i biće prava sreća za Milan ako prođu. Nadam se prolazu i osveti za onaj ofsajd Ševčenku i one bezvezne penale prošle godine.
Ma fudbal nije postojao dok Barselona nije krenula da igra svoju igru i dok se Mesi nije rodio. Mučno mi je da gledam kako su ljudi lože na njega i onog gancija iz Reala i broje njihove rekorde i koje pičke materine. Nakurče se pa daju 5 komada Hetafeu i mnogo su zajebani.
upravo to.
oni ne znaju drugacije da igraju.to njihovo smaracko dodavanje nije fudbal,vec drkanje kurca.jedno te isto,te jedno te isto.na pocetku je bilo zanimljivo.vidi sto barsa plete po terenu,izlude ljudi protivnika,posle to izgubi smisao,provale ih ljudi,a oni ne znaju da se adaptiraju.nemos stalno na istu foru igrati.romi separatisti!
Transfer Fabregasa u Barsu je veca greska nego OVenov prelazak u Real. U Arsenalu je mogo biti najbolji na svijetu, a vamo je u sjenci Inijeste i ne vidi se na terenu.
Barsa će proći jedino ako milan par puta ugura loptu u svoj gol ili ako krenu da igraju otvoreno za šta su manje šanse nego za to da daju sami sebi golove.
Zaboravili ste činjenicu da su Barsu gurale sudije kad god zaškripi, valjda je tome došao kraj...http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/3514_535768479779929_1527120164_n.jpg
takoe!
Ljudi, dosta o Barsi, dajte malo da pričamo o kandidatima za titulu prvaka Evrope...
Izvini Dože, što se nastavljam na Barsu, ne videh sinoć dobro, pošto mi je nešto seckao stream u tom periodu, pa da priupitam.
Šta se desilo u onoj situaciji kad je Mekses igrao rukom u prvom poluvremenu, na centaršut Alveša. Jel svirao ofsajd? Pošto vidim da nije ni korner svirao sudija, lopta je bila za Milan posle toga.
Ja jesam navijač Barselone od kad znam za sebe... ali i Milana, tako da mi ono prskanje sinoć i nije tako teško palo (ako ne uzmemo u obzir činjenicu da sam samo na toj tekmi pao na tiketu u kladži) :)
Bajern! Možda Dortmund ili Juve...