Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Пролази Барсино време, бар Барсе која је играла ову игру, и даље ће они бити јак тим, али сигурно је да неће доминирати као до сада. Пујол је већ у годинама, Ћави исто тако, два од 4 играча која су држала целу игру. Не кажем да су се распали или нешто слично, и даље су сигурно у самом врху по квалитету који поседују (не рађају се често такви доктори фудбала), али очигледно је да године раде своје. Хоћу да кажем да ето нпр. њих двојица не могу пружати више констатно одличне партије као што су то радили ранијих сезона. Када се на то додају Педро (непрепознатљив скоро целу сезону), Меси и Инијеста (подбацили у овим кључним мечевима), Валдес (који хоће да иде), ова несрећа са тренером, ово је некако логичан сплет околности. Али и поред свега тога они су практично већ узели титулу, и и даље имају ок шансе за пласман у четвртфинале ЛШ. Што је стварно за респект.
Vec se vise odnosilo na jednolicnost Barsine igre i neimanja nekog plana b. Oni podjednako igraju i kad gube i kad pobedjuju, nema puno taktickih varijacija. A da su dominantni poslednjih nekoliko sezona jesu, od 2006-2011 su bili 3 puta prvaci Evrope.
Danas tekma koja ima veliki potencijal da udje u listu klasik mečeva, ako dorate onome što se od nje očekuje. Kul će biti videti i Ronalda ponovo nazad, i sve te zvezdice koje će dati sve od sebe da zasijaju kao glavna muda, ali ja iskreno najviše čekam da Gigs kroči na teren, i opika 1000. uktamicu u karijeri.
Bog te jeb'o, koji je to lord. Igram danas da će da da gol i napravi asistenciju Persiju za drugi, čisto onako iz respekta. Jebaćemo Madrida!
Otrešće ih Djavoli
Mislim da će da odluči neki sporedni igrač sa sredine terena.
Jebi kraljeve!
Ne znam koga mrzim više, Real ili Junajted, tako da će se radujem ko god da izgubi. :D Mislim da će fašisti proći dalje.
Jebi Djavole!
Brat Varane resava.
Koliko god objektivno i sa svih strana posmatrao ja ne mogu da dam prednost nijednom od ova tima. Zato će, kao što kaže Chavez, možda i ući u neke klasike.
Nadam se da će Vidara da zaigra...a gol(ove) može i Japanac (da ne kažem Kagava) da da što se mene tiče.
А Арена преноси на тројци. Е НЕЋУ ДА ВАМ ПЛАТИМ СПОРЦКИПАКЕТ; МРШ ГОВНА ЈЕДНА СМРДЉИВА
Brat Varane resava.
дошао сам на редовно недељно јебање тијанићеве мајке.
тијанићу јебем ти мајку.
Tijaniću jebem li ti sve žensko u familiji i nikad ti neću platiti pretplatu jebala te ona.
Tijaniću, 'oćemo LŠ, jebo te Montevideo!
I DISKORISTIM PRILIKU DA SE RTS-U NAJEBEM NAJMILIJIH ŠTO SE ZA KVAKU VATAJU. DRŽAVO PROPALA!13231
Edit: Telepatija širokih narodnih masa.
Jebote, kod nas prenosi RTRS al su metnuli onog mutavog Dragana da vodi, jbg kad nemamo čestitog komentatora.... Ooooo!
Eto vam ovaj naš Aca, pa se vi malo nervirajte.
Ma pristao bih i Denda da komentariše samo sliku da nam daju!
Koja smo beda jeboteleb...
Што рек'o Бала(да)шевић "Горки су уторки"...