Liga šampiona!

1. DODŽI U BOSNU DODŽI, DODŽI U BOSNU!!

NA SVIM KANALIMA LŠ JE SVUDA
    OPUŠTENO BATICE, KO ČEŠANJE MUDA

AKO SI UJKO GLEDAŠ NA HRVATIMA
    VIDA, SRNA, MORDIĆ JEBU MAME VRATARIMA

JES DA NEMA DŽEKE AL BALIJAĆI GLEDAJU
    KAKO NA OLD TRAFORDU GOLOVI SEVAJU

A ZA VAS ČETNIKE, NI TU NEMA JEBANJA
    GLEDAŠ KAKO OZILU LOMI KIČMU NEMANJA!!!

RTRS, FTV, BHTV1, OBN, HRT1, RTS, ARENA

2. Volim ova multetnička govna, kad mora svima da se ispoštuje lololo
    JEBEMO, KARAMO, SRBIJANCIMA KOMPLEKSE STVARAMOOO!!!

3. Ne bi ja za sat i po uživanja za oko bio Bosanac ceo život nema tije para. lololo

4. Ne bi ja za sat i po uživanja za oko bio Bosanac ceo život nema tije para. lololo

Batice, jedna reč "livestream" lolo

5. MI IMAMO SIRNICU, SIRNICU, SIRNICU, MI IMAMO SIRNICU VI IMATE PITU SA SIROM!
    MI IMAMO LIGU ŠAMPIONA, LIGU ŠAMPIONA, LIGU ŠAMPIONA, MI IMAMO LIGU ŠAMPIONA VI IMATE KURAC!
    JEBAĆEMO TAJČI, JEBAĆEMO TAJČI....

6. Vazda smo mi SRBI umeli da se snađemo Axaxa

7. Nijedan stream ne može da zamijeni LŠ u HD-u. M:tele - hvala ti što postojiš!

8. To jeste... Al mi nemamo Dodika :(

9. Dodik svima u Srpskoj dostavi gajbu nektara oko osmice.
    Mi koji smo u stranci dobijemo i pečenje, roštilj, mešano meso kako kad.

10. Ako doplatiš još 4 marke dobiješ i pušenje od random sisate, napupele omladinke iz MSD-a.

11. Kakvi ste carevi! Primate li nas da i mi budemo Bosanci???

12. Da al to samo ako si u gradu u kojem je načelnik Dodikovac.
    MIČO MIĆIĆU ŠUPIČKU MATERINU VIŠE!!!

13. Kod nas je Obren Petrović al' ja sam predsjednik mjesnog odbora Centar 3 MSD-a i ja jebem.

14. Uu jeeben Skočko, još malo pa će da ga voze pod rotacijom, al ne u ambulanti božme prosti..

Aj malo smo skrenuli sa teme. Krivo mi jebo mater što ne mogu da gleda Borusiju jer je u istom terminu (ne zato što, ko vi Srbijanci, nema gde lololo), kontam da će biti prejebena utakmica, možda čak i bolja od ove..

Koji kurac sutra da gledam PSŽ jebeni protiv raspale Valensije i vamo ko još ima Juventusov trening jebote.

15. ‚Dajte link za sirotinju, da gledamo.

16. imaš na rep. Srpskoj

17. Imaš na areni 3. :)

18. Koja smorčina krv ti jebem, kakvo taktiziranje. A ja igro 4+

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.