Liga šampiona!

1. Ostavio sam stream i nakon tekme, u studiju je 4, 5 engleskih sudija pričalo o tome. Ljudi se krstili nogama na odluku.

Engleske sudije se uvek krste kad neko ne sudi u korist Mančestera, to je njima protiv prirodno.

nema 'leba bez Hauarda Veba

lolololo
    Ponavljam nema veze sa crvenim kartonom al mi je drago.

2. Dragi Fergusone, nema 'leba bez Hauarda Veba. OPAA

hahah

3. Ljudi se krstili nogama na odluku.

Jeb'li sliku svoju protestantsku.

Kako god Real ide dalje, brat Murinjo gazi ka tituli, a šteta za Gigsa jebiga, bilo bu kul da je pobedio.

4. E Chaveze umro ti prezimenjak.

5. Према којој то титули Мурињо гази? Прошли су на срање и надам се да ће да налете на Бајерн или Дортмунд, па нек се јебу с њима.

6. Ili na Arsenal. :)

7. Према којој то титули Мурињо гази?

Prema tituli LŠ. Fudbalski prvak Evrope, takoreći.

8. Ili na Arsenal. :)

LOL

9. Nije bio crveni. Mančester bolji i bolje bi bilo da je prošao, ali tako je to. Sudije odavno uništavaju fudbal potpuno. Robote da sude i gotovo.

10. E Chaveze umro ti prezimenjak.

Videh. Šteta.
    Samo nisam ja po njemu nik dobio. Već po ovom gospodinu:
    https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTY7m3WVgjYRf7FC3wTF5utmg8vUM2biVF06FTDRQL3M76iXhtcg

Pa ko zna, svaka mu dala.

Elem,

Ili na Arsenal. :)

:D

11. Jebiga Benisijo, jedino ako si Manćini ili tako neki mentol od trenera ne možeš da budeš u konkurenciji za pehar LŠ sa onakvim timom. Ali kakav bi fazon bijo da se ovaj Dortmund baaaš onako izuzetno fokusira sad na LŠ jer su ionako verovatno 2. (pošto ne verujem da će dozvoliti da budu 3.) u ligi i nekako uzmu titulu! Jebote, cela Evropa bi bila srećna. :D Mislim da i Šalkeovi fanovi potajno navijaju za njih. :D

12. Ustvari sada kad sam pogledao ponovo crveni k'o kuća....ladno ga zabo kopačkom u stomak. Koji konj, ali tog ciganina je trebao da proda odavno. Stojim dodouše pri izjavi da je Mančester bolja ekipa. Neka uzmu titulu u Engleskoj, dosta je to.

13. Borusija pomela! Obožavam taj tim, o-bo-ža-vam.

14. Nego šta je Fergiju, nije popio danas lekiće? Igraju mu Velbek i Nani a Runi bleji na klupi...

15. Runi mu kupio pogrešne žvake.

16. Кад неко гази према титули, он доминира и меље противнике редом. Овај Реал, какву год екипу имао, нити меље, нити доминира, па самим не може ни да гази ка титули.
    Тврдим да нису у стању да избаце Бајерн, док би се са Јувеом и Дортмундом намучили или не би ни прошли.

17. Prava šteta što su se ovako jake ekipe susrele u ranoj fazi takmičenja.
    Fan sam oba tima, i mislim da je real bio malo bolji, ali je definitivno presudila sudijska greska, kad su dali Naniju crveni.

Inače, rasprave o fudbalu koje se vrte oko sudijske greške su besmislene, pošto bi i slepac iz aviona video da je reč o favorizovanju pojedinih timova. Potvrda toga je da sudija ne sme da pogleda na ekran koji se nalazi na vrhu stadiona i proveri ispravnost svoje odluke.
    Ne sme da podigne pogled i pogleda usporen snimak (!)
    Šteta za takmičenje, bilo bi zanimljivije da su obe ekipe prošle dalje.

18. Slažem se da ne dominiraju, ali su veoma opasna ekipa, iako ne igraju u potpunosti u skladu sa svojim potencijalima. Mislim da bi trebalo da im se vrati zbog onih penala protiv Bajerna prošle sezone, bar ja to tako gledam. Ne znam. Svakoga oni sad mogu da dobiju i od svakoga da izgube. Neće sigurno imati lakog protivnika u četvrtfinalu. Najlakši bi mogli da im budu fazon Porto ili Malaga, mada daleko od toga da su to naivne ekipe. Iskreno, apsolutno ne bih voleo da osvoje, ali pričam objektivno i po mom mišljenju su jedni od glavnih kandidata, pre svega zato što su ga u ligi sad ispušili pošteno i mogu na miru da se skoncentrišu na LŠ.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.