Liga šampiona!

1. Očekivao sam da pobedi Mančester, ali okrenuše Madriđani. Šteta ipak preferiram Đavole.
    Dortmund naguzio, ojebao, izdominirao Šahtjor. Mnogo mi se sviđaju.

2. Red je da neko pomene i odličnu utakmicu Dortmunda. Dobili su Šahtjora 3:0!

3. Судија и Велбек закопали Јунајтед.

4. DORTMUNDA ZA PRECEDNIKA!

5. Jebote, onaj majmun Velbek zajebo sve sto je mogo. Van Persi veze nije imao, a Runi jebiga kasno ga je cica uveo. Ispade Vidic najbolji u napadu Djavola. Najzrelije sanse je imao.

6. poserem se rtsu i ostalim javnim kucama po faci
    i da, poserem se ustasi modricu po faci

7. E da i:
    TIJANIĆU NAROKAM TI MAJCI U DUPE BEJZBOL PALICU NA SUVO!
    Bog blagoslovio internet i streamovanje utakmica...

8. Bog blagoslovio internet i streamovanje utakmica...

Ваистину.

9. Ja navato neki strim, jebote slika bolja nego na RTS. Nema seckanja, i jos britanski komentatori. Jedno 1000x bolje od RTS i Ace informacije.

10. Čist crveni!

Kakav je Modrić igračina, ima sam da nas uništi.

11. Ma gotovo, kurac, samo da se narod nauči, posle ni sredom nema da gledaju tekmu na RTS-u lololo
    Onda da vi'm pare od marketinga i rekordnu gledanost. Prc!

12. Nije Real kriv, sudija je bio dželat. Svaka čast na, u potpunosti, iskorištenom poklonu.
    Deda Gigs za 1000. tekmu u karijeri odigrao svetski, obzirom na okolnosti. Vanvremenski lik. Samo mi nije jasno zašto je Velbek u dresu Mančestera igrao, kad je igrač Reala bio večeras.

13. Ne znam, vidi se da nije postajala namera. Po uefinim pravilima ovo ili lakat je crveni karton, bez obzira bila namera ili ne, ali Ibrahimović ovako udara ljude konstatno pa mu prolazi. Još je gluplje to što Nani uopšte sa takvom podignutom nogom nije išao na Arbelou, nego je bilo obratno. Iako je bio dobar meč, sudija ga je sjebo.
    Jedino mi je drago što govedo poznatije kao RvP neće osvojiti LŠ, za sve ostalo mi je krivo što Junajted nije prošao..

A sad odo da pogledam Borusiju.

14. E da doživim jednom i to da neki sudija sudi protiv Mančestera, ovo im se vratilo na sve mufte dobijene utakmice u PL u zadnjih koliko godina. Nije bio crveni al mi drago što ga je dosudio. Da se razumemo jebe mi se i za Real.
    Dortmund se poigrao malo sa ovima. Šega i zajebancija.

15. Znači Arbeloa je trebao da pusti Nanija da ovaj primi loptu...
    Bila namera ili ne, Nani je nogom šutno Arbelou. I da opet kažem da ič ne volim Real, čak sam šta više, iako ni Mančester ne volim navijao za njih.

16. Nije bio za crveni, ali mi je drago. Obilo im se o glavu. Koliko puta je MUtd prošao uz pomoć sudija. Samo se setite Čelsija i dva crvena kartona.
    Dragi Fergusone, nema 'leba bez Hauarda Veba. OPAA

P.S. A u četvrt da ispadne Real, naravno.

17. Evo, kao sudija, da iznesem nešto što su nas naučili tamo.

Ono što je bitno u ovakvim situacijama je da sudija, ako je kvalitetan, MORA raspoznati da li je:

a) igrač išao na loptu, ili na protivničkog igrača.
    b) ko je prvi došao do lopte.
    c) da li je faulirani igrač išao na loptu ili na to da bude fauliran (vrlo zajebana stvar).

Prevrtite snimak, uzmite ove parametre, pa sami procenite.

Ostavio sam stream i nakon tekme, u studiju je 4, 5 engleskih sudija pričalo o tome. Ljudi se krstili nogama na odluku.

18. Dje im ga Kaka ne uvali, dodjavola

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.