Liga šampiona!

1. kad sagledas siru sliku nije bolje... za 50 godina, pisace da smo mi te godine igrali i CL I EL a da vi niste ni jedno ni drugo :)

za 50 godina cu ako bog da da budem u penziji, i da ladim jajca pored neke mladjane picetine i vristace mi mudo za cinjenicu da vas je izbacio Bazel ove godine. medjutim, sad mi to pricinjava ogromno zadovoljstvo.

Vidic je BIO najbolji defanzivac, sad.....

2. 50 godina je vise bilo figurativno, al razumes poentu... I dalje je najbolji u odbrani, Pike je mozda bolji al ne zbog defanzivnih sposobnosti vec ofanzivnih... pogledaj i ko je najskuplji na svetu, sve ce ti se kasti :)

3. Jebem ti ja ekipu kojoj je kapiten Nemanja Vidic, drvoseca iz malog sela kod Beograda

Kako je tebi dobro! Šta, Nemanja Vidić je loš igrač? 'Ajde pokušaj da mi nekako objasniš ovaj tvoj komentar, života ti, baš ću da se oduševim.

4. pogledaj i ko je najskuplji na svetu, sve ce ti se kasti :)

pa i Tores je jedan od najskupljih na svijetu pa je go kurac. Kerol je najskuplji Englez IKAD pa je go kurac. nista to ne znaci.

Tiago Silva iz Milana je TATA za Vidica.

5. Koi vam je?
    Meni drago sto Italija ima 3 tima, dace bog da se vrati 4. mesto za LS.
    Italijani napred, Engeska i gej stop.

6. Kerol je najskuplji Englez IKAD pa je go kurac. nista to ne znaci.

Evo, prizn'o si za Kerola da je drvo! :D Realno, nije baš drvo, ali je mlogo preplaćen.

Tiago Silva iz Milana je TATA za Vidica.

U kojem segmentu igre je on za njega tata, osim eventualno što ima bolju tehniku, što je apsolutno nepotrebno za dobrog defanzivca? Nikad skupoća nije bila pravi ekvivalent igre nekog igrača. Možda je čak i najbolji primer Tores, koji je plaćen ogromne pare, a ništa ne pokazuje.

7. Evo, prizn'o si za Kerola da je drvo! :D Realno, nije baš drvo, ali je mlogo preplaćen.

nikad ja to nisam demantovao, prepirali smo se mi oko drugih stvari

U kojem segmentu igre je on za njega tata, osim eventualno što ima bolju tehniku, što je apsolutno nepotrebno za dobrog defanzivca?

jednostavno je bolji, Vidic je omatorio jebiga, vise nije kao nekad.
    Jedino je mozda bolji u vazduhu od Silve, u svemu ostalom Brazilac je nadmocniji.
    dovoljno je uporediti njihove duele sa Mesijem i sve ti je jasno.

8. Jedino što u najbitnijim momentima ne pobenavi na terenu pa ne zna gdje udara, u ostalim segmentima su tu negdje.

9. dovoljno je uporediti njihove duele sa Mesijem i sve ti je jasno.

Silva jeste brži i okretniji i zato i čuva bolje Mesija, ali ne možeš po tome da porediš ko je bolji defanzivac. Kad bismo po tome poredili, svi su loši. :D I nije baš mnogo brži od Vidića. Prilično okretniji jeste. Realno, tu su negde kad sve sabereš i oduzmeš, ali da je tata za njega, nije. Mora Vidić još da se pogorša i u skoku i npr. u markiranju igrača da bi ovaj mog'o da bude mnogo bolji od njega. KAKAV DEŽAVU, JEBOTE! :D

10. Јеботе, о чему ви расправљате.

11. Млата
    Јеботе, о чему ви расправљате.

jebote, kako tebe ne smori da ides od teme do teme i govoris jedno te isto?

12. Како то? Помешао си ме с неким.

13. zakleo bi se da sam te vec vidio sa istim komentarom na nekoj temi.
    mozda sam se zajebo, mozda je to bio neko drugi, ako jesam izvinjavam se.

14. Зајеб'о се се, ал' нема везе.

Елем, ја даље навијам за Арсенал стандардно, и за Наполи јер су ми симпатични. А некако ми се чини да су Бајерн и Реал највећи кандидати за освајање. Мрзи ме да образлажем.

15. Ako Real pokaže sada za vikend da može da dobije Barsu, oni postaju glavni kandidat za titulu. Top šest kandidata bi po meni bilo: Real, Barsa, Bajern, Milan, Čelzi, Arsenal... Mada mnogo toga zavisi od žreba. Neki od ovih će ispasti već u osmini, sigurno...

16. pa i Tores je jedan od najskupljih na svijetu pa je go kurac. Kerol je najskuplji Englez IKAD pa je go kurac. nista to ne znaci.

Kad sam rekao najskupljih mislio sam na cenu na trzistu, Vidic je 14. po redu.
    Torres realno nije go kurac, nego je upao u neku losu formu vec godinu dana. Inace je on do jaja fudbaler. Kerol je najskuplje PLACENI igrac, za to nije zasluzan on nego Liverpool. On jeste go kurac.

U kojem segmentu igre je on za njega tata, osim eventualno što ima bolju tehniku, nju što je apsolutno nepotrebno za dobrog defanzivca?

O tome sam i pricao kad sam rekao Pike. Imaju bolju tehniku, sve u svemu bolji pas i kretnju u napadu, ali kad treba lopta da se nabije glavom 50m van kaznenog zna se ko je najbolji.

17. Svidja mi se kako Napoli igra. Zavoleo sam ih kad sam počeo sa njima na PES-u da igram Master ligu. Mogli bi oni do polu-finala samo da ih ne zajebe žreb, npr. da im se padne Benfika (tu bi bilo gusto) ili Apoel.

NAPRED NAPOLI!!

18. I ja gotivim Napoli, pre svega zbog Hamsika i Kavanija, a i prosle godine su jebali mame u Seriji A. A i izbacili su Man City.

19. Svidja mi se kako Napoli igra.

I ja gotivim Napoli

Слажем се. И мени је Милан омиљени тим.

20. Слажем се. И мени је Милан омиљени тим.

Ne volim Milan. Osim Dekija. On je gotivan. ;)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.