Liga šampiona!

1. Taman htjedoh isto pitati :)

2. Ne volim Milan. Osim Dekija.

Aman bre, pa Deki igra za Inter. xD

I ja gotivim Napoli

Слажем се. И мени је Милан омиљени тим.

U jebote, nisam se nad'o da ovde ima toliko navijača Rome. Svaka čast ljudi. Giallorossi!

3. Gotivan mi je Napoli baš od prošle sezone, sviđa mi se što su nekako kompaktni, a Hamšik, Kavani i Laveci odlični kao pojedinci. Inače, skakao sam po gajbi kad sam video da su utrpali Viljarealu dva komada i kad je Siti ispao.

4. strasno. kako neko moze da navija za Romu tragedija.

Lazio naachi.

5. KAD ROMA PATI I JA PATIM! tragedija,slažem se

6. AC Milan (ITA)
    Can play: Bayern, Benfica, Madrid, Chelsea, Arsenal, APOEL

Pomoz bog o sreca junacka.

7. Ne volim Milan. Osim Dekija.

Aman bre, pa Deki igra za Inter. xD

Znam bre, trolujem malo :)

8. strasno. kako neko moze da navija za Romu tragedija.

Reče Musolini i preuze Lacio. Iš bre tamo, fašisti jedni. Ubedljivo najjača ona šampionska ekipa sa Totijem, Montelom i Batistutom! A bila je tu još gomila vrhunskih igrača...

9. ко?
    Перуци, Миха, Фиоре, Коуто, Салас, Лопез, Кастроман, Симеоне, Фавали и велики, велики, д грејт срр Горан Ерикссннн!

10. Da li je moguće da si zaboravio jednog jedinog i nepobedivog Nestu i Paolo di Kanija?! Kaka' si mi ti Lacijal? Eeee, tugo, eee nesrećo... :)

11. ovo krenulo po spemu, a?

VI VON IT IN VEMB-LI
    VI VON IT IN GEJ PARI
    IN SEVENTI SEVEN, EN EJTI FOR IT VOZ ROOOUM
    VI VON IT FAJV TAAAAJMS
    VI VON IT FAJV TAAAAJMS
    IN ISTANBUL
    VI VON IT FAJ TAAAJMS!

12. а није страшно, тај Ди Канио је индијанац и није нешто ни игро
    и тедох да додам Несту горе ал си ме предухитрио.

13. Ma znam bre, zajebavam se za Di Kanija. :) Indus bre poslednji. Odsluš'o jednom La rivoluzione e come il vento i primio se baja k'o mlad majmun. :)

14. ахаха тај фазон :)

15. jes glupo kad se vadiš na historiju kluba :D , ono isto ko realovci što se vade na nekih 11:1 iz doba prije hrista.

16. Bolje osvojiti LE, nego ispasti u 2. fazi LS.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.