Liga šampiona!

1. Bolje osvojiti LE, nego ispasti u 2. fazi LS.

Nije brate

2. Al Euro lige

Е нека си ми реко. :) После доброг старта у ЕПЛ и онаквих имена, заиста сам очекивао више од њих.. Али изјебаше их Жабари.

Иначе неизмерно ми је драго што је Јунајтед у једној од најлакших група икада испушио кару од Бенфике и БАЗЕЛА, хихихи.

У наставку се надам добрим реузлтатима Зенита, Апоела и Бајерна.

3. Samo da ne uzme Barsa. Svima je dokurcilo njihovo dizanje u nebesa.
    Nek uzmu italijani. Ili neko od ovih manjih.

4. Ja mislim da Barca opet osvaja, niko im se ne pita.

5. Bajernski Minhen uzima ove godine. Čudim se samom sebi što ovo pišem, ali biće tako.

6. Lion - APOEL
    Napoli – Čelsi
    Milan – Arsenal
    Bazel – Bajern
    Leverkuzen – Barselona
    CSKA - Real
    Zenit - Benfika
    Marsej - Inter

биће ово јако добра осмина финала. све неизвесно, сем реала, барселоне, и бајерна. баш ми се свиђа жреб.

7. наача текма Мафија и Плави, друга наача Црвено-Црни и Тобџије.
    ако преносе нешто друго дебили су.

8. Lion - APOEL
    Napoli – Čelsi
    Milan – Arsenal
    Bazel – Bajern
    Leverkuzen – Barselona
    CSKA - Real
    Zenit - Benfika
    Marsej - Inter
    биће ово јако добра осмина финала. све неизвесно, сем реала, барселоне, и бајерна. баш ми се свиђа жреб.

auuu odlican zrijeb stvarno. bice veselo

9. биће ово јако добра осмина финала. све неизвесно, сем реала, барселоне, и бајерна. баш ми се свиђа жреб.

I Liona. :) Nije loš žreb, ali sad kad gledam te timove tu mi bre neko nedostaje... :D

10. Па Манчестер Јунајтед и Манчестер Сити :)

МАНЧЕСТЕР СИИ ТИИИИ ТАКААВ САМ И ЈАААА

11. Biće mnogo dobrih mečeva. Ne znam što ali imam neki osećaj da će Zenit-Benfika biti odličan meč, naravno pored Milana i Arsenala.

Navijam za Bajern ove sezone, da spuste malo Barsu na zemlju!

12. nema sreće milan nikako :D

13. Voleo bih i ja da bilo ko spusti Barsu na zemlju, ali realno, sem njih i Reala ne vidim ekipu koja bi mogla da osvoji pehar ove sezone.

14. Što ne volite Barsu, decxko?

15. SAMO TOTALNI FUDBAL, SAMO BAHATO!

16. Jebeš mu mater, Arsenal nikad ne izvuče neki laganini klub, uvek bude zajebano. Pu!

17. Jebeš mu mater, Arsenal nikad ne izvuče neki laganini klub, uvek bude zajebano. Pu!

će da se poigraju sa milanovcima :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.