Liga šampiona!

1. Punjac
    verujem da je i njih smorilo vise :)

Tesko da ih je smorilo, jednostavno ove sezone Englezi nisu na svom nivou.

2. Englezi su slabiji ove godine u Evropi, što zbog snage timova, što zbog domaćih takmičenja, kojih ima previše, i raspored je previše gust. To je naravno bilo tako i prethodnih godina, ali retko koji engleski tim je pored toga što je u npr. polufinalu LŠ isto tako bio u igri za neki drugi trofej. Jedino su Junajted i Čelzi bili u takvim pozicijama, Liverpul je 2005. npr. bio peti, čini mi se u ligi, Arsenal nije video trofej sto godina... Sledeće godine onako Milan tarot procena, bar jedan engleski klub u polufinalu, a možda i dva. Siti će da se uigra još bolje, Junajted ima da dovede neku ubicu, jer nisu baš odavno, Arsenal, Čelzi, Liverpul, Totenhem, Njukasl, će voditi bitku za ta mesta koja vode u LŠ, voleo bih konačno da opet vidim Liverpul u LŠ, iako "navijam" za Junajted, jer mislim da LŠ nije ista bez Liverpula i Juvea :D

3. ma Englezi su prsli u LS otkako je Liverpula smorilo da igra tamo lolo

4. Jebote, ja konj zaboravio LŠ, gledao 4.sezonu Brejking Beda. Upičkulijepu, kako mi krivo. Ali ajde, bar je Mata dao gol, biće neki poeni na fantaziju.

5. grifine jebote, reci da se sprdas da su ga namjerno primili. molim te reci....

Ne znaš ti Sedplase koja je to kladioničarska mafija. :D

voleo bih konačno da opet vidim Liverpul u LŠ, iako "navijam" za Junajted, jer mislim da LŠ nije ista bez Liverpula i Juvea :D

To se bre ceni i poštuje. :) A drago mi je da vidim da Englezi ne dominiraju više tim četvrtinama finala i polufinalima, smorili su više. :) Neka ih malo, nek' iskuliraju. Čelsi totalni raspad, Arsenal bar što se tiče LŠ ista priča, onaj mančesterski dvojac žestoko fejlov'o tako da super. Koja bi bila fora da Napoli uzme... xD

gledao 4.sezonu Brejking Beda.

Jes' oftotik, ali kakva je serija kasnije, pošto sam skinuo sve sezone i juče krenuo da gledam? Evo, odgledah 2 epizode i prilično mi se svidža... :)

6. a mafijaaa.... lolo to bar ima logike donekle. izvinjavam se

7. Jes' oftotik, ali kakva je serija kasnije, pošto sam skinuo sve sezone i juče krenuo da gledam? Evo, odgledah 2 epizode i prilično mi se svidža... :)

Čekaj da pogledam i 5. pa ti javim :D Nije loša serija.
    Valjda neću večeras zaboraviti utakmice, opet.

8. Navijam za Napoli da osvoji... Jel ima neko utisak da bi Porto da su ostali Boaš i Falkao uzeo LŠ?

9. Porto bi sigurno imao ekipu za velika ostvarenja, mozda ne bi osvojili, ali finale ili polufinale bi bili realna opcija. Zamisli i dalje napad Hulk i Falkao, plus Varela, na sredini Guarin jebe, Mutinjo nista manje, sjajna odbrana sa Rolandom i Pereirom i uz to dodati jos jednog, dvojicu igraca kada bi se moglo i eto fantasticne ekipe. Naravno, mislim da bi sa Boasem ostali tim i igrali tako.

10. Bilo bi kul da Napolitanke uzmi LŠ, majke mi. Najviše mrzim Italijanski fudbal, ali oni su mi neki izuzetak postali. Kako su zguzil Čelšit, to je haos, samo neka nastave.

11. Bilo bi kul da Napolitanke uzmi LŠ, majke mi. Najviše mrzim Italijanski fudbal, ali oni su mi neki izuzetak postali. Kako su zguzil Čelšit, to je haos, samo neka nastave.

+1

12. Једна од најслабијих сезона још од оне кад је Партизан учествовао 2003-04 кад су у финалу играли Порто-Монако. Јебеш ти то кад су ти у 1/8 финала уместо Ливерпула, Јунајтеда и Јувентуса - Базел, Зенит и Апоел. По мени, сви имају шансе да догурају до финала. Било би мочно да полуфинале буде Милан - Барса и Реал - Бајерн.

13. Jedino Inter igra malo slabije u odnosu na ova druga dva italijanska predstavnika. Ja sam mišljenja da će ih Marsej i bez Remija natamburati. Ali valja i to vidjeti.
    Englezi ne treba više ni da učestvuju u LŠ. Toliko su komercijalizovali svoju ligu, drugim riječima doveli i igrače i donijeli pare, i ne treba im LŠ. Liga im je dovoljno jaka sama po sebi. Teže je osvojiti EPL, nego LŠ.

14. Дуб је у праву, али мислим да ЛШ није изгубила на квалитету испадањем великих тимова. И нека су, јер су слабији били бољи. И боље је, јер не могу више да гледам једне те исте како играју исти учмали фудбал.

15. Томислав Караџић

Једна од најслабијих сезона још од оне кад је Партизан учествовао 2003-04 кад су у финалу играли Порто-Монако. Јебеш ти то кад су ти у 1/8 финала уместо Ливерпула, Јунајтеда и Јувентуса - Базел, Зенит и Апоел. По мени, сви имају шансе да догурају до финала. Било би мочно да полуфинале буде Милан - Барса и Реал - Бајерн.

Bazel je u direktnom duelu izbacio Junajted tako da potpuno zasluzuje da bude tu gdje jeste. Liverpul i Juve su go kurac zadnjih par godina tako da i da su upali u LS nekako vjerovatno bi se proveli ko Junajted.
    Apoel je namucio Porta i Liona, dva tima koja su uvjek u LS tako da ne vidim sta je problem. a Zenit je najjaci Ruski tim, jebiga.
    Milan i Napoli su vrlo jaki ove godine. tu su kao i uvjek Barsa, Real i Bajern. tako da nije slaba LS nego su neki izvikani favoriti, poput Celzija, Juanjteda i Arsenala (gle sve Englezi, slucajnost lolo) ispusili pa sad kao slaba liga.

16. Сезона 2003-04 је мени била једна од најзанимљивијих и то не зато што навијам за Партизан. Оно како је Депортиво избацио Милана је легендарно, као и дуел Челсија и Монака, кад је Макелеле зајеб'о Евру. Овај га сасвим нормално, онако другарски, дирнуо по глави, а Макелеле патос и Евра добије црвени картон. :Д И онда им Монако са играчем мање јебе кеву. Буахаха! Жао ми што тад Монако није освојио, ал' небитно - камо среће да је више таквих сезона!

17. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

18. Јел видео неко шта промаши овај Ел Шарави? Па ја би овог послао у логор јебени, па би га онда стрељао, па би му се попишао по фаци...

19. Неко је играо на Милаааан... :)))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.