Idi u picku materinu, usro sam se kad sam video 2:0.
Penal nepostojeci, tj. diskutabilan. Bilo je lepo gradjenje dok ih Nocerino nije skrsio obojicu.
A i koji kurac ubacuju onog Mesbaha? El Saravi igra dobro u zadnje vreme, ali takodje je premlad za start u LS. Ali neka, samo da su prosli.
Abijati odlicno odbranio Van Persiju, El Saravi, Nocerino i Ibra da su ljudski sutirali dali bi ona 3 gola.
Види овог Ноћерина како је фејловао, на 2 метра од гола он шута у голмана...
Upravo.
Nadam se da cemo imati srece sa zrebom, inace tesko prolazimo.
Tačno se vidi koliko su Milanu falili Boateng i Sedorf..
Ma koliko ja navijao za Arsenal, teško da bi uopšte došli u sitauaciju da se ćeraju sa Milanom da su ova dva cara igrali.. Jes da navijam za Napoli u nastavku al sretno i Rosonerima, samo da mrtva Barsa ne osvoji..
Inače sam navijač Bajerna ali pre noćašnjeg meča sam navijao za Milan a kad videh igru tobdžija baš šteta što Persi ne ugura ono, bar bi gledali produžetke a tu standardno može svašta da se vidi
http://www.youtube.com/watch?v=HWZiJSL7tio&feature=endscreen&NR=1
Tek će sada biti dobar meč.
Ма Милан ако да гол све је готово, ал како да дају кад Ел Шарави промаши зицер чист, па ја би оно дао жмурећи...
невера прво полувреме
Zlatan se, što se Milana tiče, jedino pita. Da gledaju u njega ko u boga i mole se da nešto uradi, inače doviđenja.
Ко га јебе,још три гола ће примити.
Samo prvih 15 minuta da ne primi Arsenal, i postoji sansa za nemoguce.
ГАЗИ ТАЛИЈАНСКА ГОВНА БРЕ! 6 : 0 И ЧАО
Samo jebi, samo jebi. Iako su me mnogo iznervirali jer ih je sad za vikend stravično usrala ona pobeda nad Liverpulom, sad su odigrali maestralno.
Види овог Ноћерина како је фејловао, на 2 метра од гола он шута у голмана...
Штета... Могли су да утерају и тај један...
Kurac. Mada i ne treba da prodju dalje, pa da uprava misli da je u redu ne ulagati u nove igrace. Dok ne zaseru skroz sezonu, nece se opametiti.
EBEM TE ŽIVOTE!!!!
Na koljenima su bili, udarani kurcem u čelo i na kraju tresla se gora..
Svaka čas', nek su se barem muda vukla po travi..
Зато су значи спорије трчали олололо
Мени много сумњиве неке ситуације биле ал' добро, прођосмо!
Idi u picku materinu, usro sam se kad sam video 2:0.
Penal nepostojeci, tj. diskutabilan. Bilo je lepo gradjenje dok ih Nocerino nije skrsio obojicu.
A i koji kurac ubacuju onog Mesbaha? El Saravi igra dobro u zadnje vreme, ali takodje je premlad za start u LS. Ali neka, samo da su prosli.
Abijati odlicno odbranio Van Persiju, El Saravi, Nocerino i Ibra da su ljudski sutirali dali bi ona 3 gola.
Upravo.
Nadam se da cemo imati srece sa zrebom, inace tesko prolazimo.
Tačno se vidi koliko su Milanu falili Boateng i Sedorf..
Ma koliko ja navijao za Arsenal, teško da bi uopšte došli u sitauaciju da se ćeraju sa Milanom da su ova dva cara igrali.. Jes da navijam za Napoli u nastavku al sretno i Rosonerima, samo da mrtva Barsa ne osvoji..
Inače sam navijač Bajerna ali pre noćašnjeg meča sam navijao za Milan a kad videh igru tobdžija baš šteta što Persi ne ugura ono, bar bi gledali produžetke a tu standardno može svašta da se vidi
Ej ali kad je Aca izvalio "roso-neri su noćas samo neri" hahahahahahahahha
Није аца
Šta bre nije Aca? Aca Stojanović care...