Isprovociran člankom u novinama, u kojem je pisalo da je donet novi zakon o zabrani pušenja, odlučio sam da pokrenem ovu temu.
Naime, po novom zakonu, pušenje će biti zabranjeno u SVIM lokalima, uključujući i letnje bašte, zatim, u parkovima u kojima su postavljene igračke za decu (ljuljaške, tobogani...), kao i na svim otvorenim površinama na kojima borave deca (uključujući i stadione, koncerte na otvorenom).
Posle onog idiotizma sa zabranom prodaje alkohola posle 22 h, evo još jednog bisera posle kog mogu da tvrdim da ću živeti u jebenom gulagu od države.
Novosadisti su oborili zakon o zabrani prodaje alkohola, mislim da se to može odraditi i u Bg-u. Nije ovo poziv na demonstracije, ali mislim da se preteruje u nekim stvarima, a kapiram, da se ovi zakoni mogu srušiti, ili bar promeniti.
Voleo bih da ne spemujete, mada kapiram da će smetati nepušačima.- S
Ovi nasi u Banjaluci su jos normalni, toliko od mene...
- zp
Ima vec.
- zp
Zabrana prodaje alkohola posle 22h????
- S
Ajde ovako. Svaki građanin ima slobodu da ispali jedan metak u čelo osobi koju vidi da puši.
- zp
Ja nista gluplje nisam cula. Pravis zurku, zafali necega, otrcnis do diskonta i dobijas kurac da ga sisas. WTF?!
- SSkupština retko odbija
Ma da, primaju i usvajaju sve predloge k'o Seka siroče.
U maloprodajnim objektima, koji poštuje samo Maksi.E, da je samo Maksi...Sad sam jurio sat vremena da kupim pivo, niko neće da rizikuje. Dolaze im inspekcije posle par dana i gledaju fiskalne trake, u koje vreme je prodat alkohol, samo što im je Vampir kod mene do'akao, pa kuca neki toalet papir umesto piva. Ispada da u komšiluk samo kenja noću i ne spava uopšte.
E, da je samo Maksi...Sad sam jurio sat vremena da kupim pivo, niko neće da rizikuje. Dolaze im inspekcije posle par dana i gledaju fiskalne trake, u koje vreme je prodat alkohol, samo što im je Vampir kod mene do'akao, pa kuca neki toalet papir umesto piva. Ispada da u komšiluk samo kenja noću i ne spava uopšte.Kod mene pišu spisak pa kucaju ujutru. :)