Prijava

Mislim da gospodin moderator duguje objašnjenje obzirom da na ovom sajtu ima maksimum 10 aktivnih ljudi.
Mislim da ubuduće takve odluke treba dobro preispitati, pogotovu sa članovima.

Hvala unapred.
Ejdus

U jednoj od tema se ničim izazvanim okomio na Jovu, vređao ga eksplicitno u nekoliko postova. Na žalost obrisao sam poruke pa sad ispada da je ni kriv ni dužan banovan.

Srdačno Vaš,
Gospodin Moderator.

Па и ја сам вређао Јову па ми се ништа није десило, двоструки аршини.

А Јовор је ипак дингоспоw човек па се није љутио ни кмечао моду Казану.

Чуј неко вређао некога на интенеру па добио бан, добро Вука си одбаново, он је ипак невин човек, све је ок.

I ja se pitam sta se s njim desilo uopste?

Са Царом? Ма нонсенс, казан изводи бесне глисте уместо да оправаља сајт, тако ти је то кад си паметан.

U jednoj od tema se ničim izazvanim okomio na Jovu, vređao ga eksplicitno u nekoliko postova. Na žalost obrisao sam poruke pa sad ispada da je ni kriv ni dužan banovan.

Srdačno Vaš,
Gospodin Moderator.

https://i.postimg.cc/qB9GGG8N/Screenshot-20260119-223423-com-android-chrome-edit-116246024824352.jpg

Duvaj ga Aco Šiptare! ( ako se modrator u ovoj čestitki prepoznao, nije pogrešio).

Kaizene odbanuj caru. Stvarno nema potrebe više. Evo i celt kaže. Dosadan sajt brate bez njega.

Да, кад треба да се банује аутор један од шесторице преосталих активних на сајту, онда је казан први, ту одма реагује, а кад треба да се оправи сајт онда треба годину дана, мрш у пичку материну дабогда умро сајт кад га дебилчина води хахаха

Ajde jedan viktor odban za caru krajzane

Џаба неко направи генијалан пројекат као што је вукајлија кад на крају му време поједе мозак и уништи исти својим павертриповањем или како се то већ зове.

Иначе у налог на вукајлији се кладим да казан неће ништа оправити бар до краја године на сајту.

nalog na vukajliji više ništa ne znači, jer ne možeš da listaš postove na forumu po autoru, odabrane ništa ne znače jer više ne postoje krune, pehari i pičke materine i nema više ograničenja da moraš biti deset bodova u plusu da možeš pričati na forumu. sada smo svi jednaki. propadoše sve one silne krune. koliko su pojedinci onomad useravali forum merenjem kurčeva količinom odabranih i kruna i sada sve to ode u pičku materinu hahahaha

Верзија за мобилни не сме ни да се спомиње коко је преужасна.

Пошто је све мртво па и форум, једино чему налог служи јесте фаворизовање дефки, лепо фаворизујеш шта ти се свиђа и јово наново читаш, не мораш да тражиш, ето, то је једино чему налог служи,