Браво рубрика Вукајлије

1. Au, bravo Bravo, koliko ste brojeva izdali, neću stići ni da pročitam danas.
    Elem, šta bi sa posterom "malog kera"?

2. Elem, šta bi sa posterom "malog kera"?

Биће, ктиторчино.

3. Ćao Bravo,
    Htio bih samo da vas pozdravim i kažem da ste svaki broj sve bolji i bolji i želim da tako nastavite. Moji drugari i ja vas redovno čitamo, i mislimo da bi bilo super da objavite postere ovogodišnjih učesnika Velikog brata. Hvala,
    Valentino, VII 2, OŠ Todor Dokić, Teočak

4. Zdravo Bravo brate,

Ono, ne znam kako da kažem brate, a da ne pomislite da sam pička brate i to. Ko bre pička?!?! AJDE RECI JOŠ JEDNOM PA DA... Ovaj, izvini brate. Ima tu jedno dve tri dine, sviđa mi se tu jedna brate riba, znači ful, znači pička, znači PUCA i sad ja oću da priđem brate, al kako? Misim, da l da joj sevnem jednu sljagu prvo da pokažem ko je muško, ili da joj kupim neki ponfrit nešto, kao romantika? Aj recite vi majke ti brate.

Mile Oroz, Zemun, 26.

P.S. Brate. Ja inače i ne čitam ovo nego tu jedan ortak reče kao da rešavate te femsi probleme i zato sam... ČEKAJ ROKI, VATAJ GA SVE MU JEBEM...

5. Dragi bravo, da li ja imam pravo da postavim pitanje?

6. Dragi bravo, da li ja imam pravo da postavim pitanje?

Mislim da se ljudi neće buniti ako odgovorim. Nemaš pravo, jer si džindžer.

7. Dragi bravo, da li ja imam pravo da postavim pitanje?

Naravno, dragi nas!

8. Cekaj, jel imam ili nemam pravo da postavim pitanje?

9. Ćao Bravo,
    Htio bih samo da vas pozdravim i kažem da ste svaki broj sve bolji i bolji i želim da tako nastavite. Moji drugari i ja vas redovno čitamo, i mislimo da bi bilo super da objavite postere ovogodišnjih učesnika Velikog brata. Hvala,
    Valentino, VII 2, OŠ Todor Dokić, Teočak

Dragi Valentino,
    hvala na komplimentima :) Bice nesto vec u narednom broju.
    Pozdrav za tebe i celo VII2 !
    Tvoj Bravo!

10. Pa Dopija, on je onaj džindžer, nećeš valjda da zagadi strane ovog uglednog časopisa?

11. Pa ajde budite prvi casopis koji ce odgovoriti na dzindzer pitanja..

12. Uh, nek' postavi, razmislicemo da li cemo objaviti. Konsultovacu se sa kolegama iz redakcije. :)

13. Uh, nek' postavi, razmislicemo da li cemo objaviti. Konsultovacu se sa kolegama iz redakcije. :)

Eto, da se pokaže malo tolerancije...

14. Реме, сисо, нисам у редакцији. Пу!
    Добар дан. Ја имам једно питање. Наиме, имам тлинаест годиница, и имам једног друга. Он ме је једном приликом позвао на фудбал (наравно, подразумева се да је виртуелни), и ја сам га одбио, рекао сам да нисам кући. Онда се он наљутио и од тад не прича са мном. А онда је основао и неки часопис, и није ме убацио у редакцију. Како ја да поступим, несуђене колеге? Да ли га заклати као пса (као што сам оно чудовиште у Квејку, уф, како сам га омлатио), или се правити луд и бацити му бомбу на кућу (као у Кантеру, знате оно, има флеш и она кашикара)? А?

15. Добар дан. Ја имам једно питање. Наиме, имам тлинаест годиница, и имам једног друга. Он ме је једном приликом позвао на фудбал (наравно, подразумева се да је виртуелни), и ја сам га одбио, рекао сам да нисам кући. Онда се он наљутио и од тад не прича са мном. А онда је основао и неки часопис, и није ме убацио у редакцију. Како ја да поступим, несуђене колеге? Да ли га заклати као пса (као што сам оно чудовиште у Квејку, уф, како сам га омлатио), или се правити луд и бацити му бомбу на кућу (као у Кантеру, знате оно, има флеш и она кашикара)? А?

Dragi nas Aco,
    ja ti licno predlazem da probas kao u cs-u, lepse je za videti i originalnije je. Ko zna, mozda nam ostane jedno prazno mesto ako ispunis misiju, i mozda ces bas TI biti nas sledeci kolega!
    Tvoj Bravo!

16. Dragi bravo, napali su me pre neki dan likovi iz bloka, da li sad treba da ih prijavim direktoru, ili da onako bezosecajno uzmem utoku i pucam im u noge?

Vukasin Rajsic 16 Bg

17. Prodajem ladu, motor juga, školjka mercedesa, auspuh nemačke proizvodnje nema da puca, jedva se čuje na autoputu, ide kao zmaj. Povoljno a može i zamena za bojler. 0561234567

18. ili da onako bezosecajno uzmem utoku i pucam im u noge?

ja ti licno predlazem da probas kao u cs-u, lepse je za videti i originalnije je

19. Znači brate, sve ću da vas pobijem ako mi ne odgovorite na gore postavljeno pitanje!!11

Zemunac in lav

20. Dragi bravo, napali su me pre neki dan likovi iz bloka, da li sad treba da ih prijavim direktoru, ili da onako bezosecajno uzmem utoku i pucam im u noge?

Vukasin Rajsic 16 Bg

Vukasine,
    ako si ti onaj dzindzer, onda bi za tebe bilo najbolje da ih izbegavas, a ako ih vidis da ih ne gledas u oci. I sam znas da ljudi poput tebe i nisu posebno drustveni, a sam da se boris protiv bande i nije lak posao. Drzimo ti fige u igri skrivaca!
    Tvoj Bravo!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.