Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Da li sam sad poznat kad imam preko 200 postova na forumu i da li sad mogu da idem po forumu i da pisem
?
Da li sam sad poznat kad imam preko 200 postova na forumu i da li sad mogu da idem po forumu i da pisem
JA JEBEM
?
Ne.
Ко би други него ваш отац Еја. Стеване, послушах твој савет. Наступих силовито и одлучно, и она се, испрва нећкавши, потчини копљу светог Георгија. Такође, по вашем савету, користио сам неку маст што ми продаде један циганин поштеног лица на Каленић пијаци да подмажем копље. Међутим, сутрадан, све неки чудан осип по мом звонику изашао. Крив ли је египћанин са Каленића или вавилонка што ми даде болештину? Још нешто, је ли обичај да се да напојница девојци после доброг утеривања вјере?
Срдачно ваш, отац Ејакулије
Dragi Ejakulije,
Kriv si ti što si namazao koplje, a ne svoj polni organ. Ubuduće se pre upotrebe masti konsultuj sa lekarom ili fizioterapeutom.
Što se tiče drugog pitanja, to zavisi od veroispovesti i političkog shvatanja, ali zbog ekonomske krize i globalnog zagrevanja ti preporučujem da prištediš.
Tvoj Bravo.
JA JEBEM
?
Dragi trtle,
Do slave se nikada nije dolazilo lako i nikada se neće tako i doći.
Preporučijem ti da upražnjavaš forum jebanje sve češće, a kao i u svemu, i u tome budi redovan i trud će ti se isplatiti. Kao zahvalnicu na naš odgovor možeš napisati jedno sočno "JA JEBEM!", što će biti samo početak tvoje velike karijere. Preporučujem ti da ponekad jebačinu zabiberiš i sa lololovanjem, gotive ljudi. Da bi delovao iskusnije ti prostu rečenicu "JA JEBEM" proširi (primer: JA JEBEM GRUBO I OŠTRO!). Ljudima ćeš delovati kao starosedelac sajta pa će te samim tim i više voleti. Sve ovo što sam ti reko praktikuj na temi JEBANJE pre nego što se usudiš da svoj talenat prikažeš širim vukajlijaškim masama.
Srdačan pozdrav,
Bravo magazin
Draga redakcijo,
Furam emogejlezboziljofuj džindžera na avataru, sa sve pink slovima i dva telefona.
Da li to znači da sam i ja postao emogejlezboziljofuj, ili sam samo prso?
Furam emogejlezboziljofuj džindžera na avataru, sa sve pink slovima i dva telefona.
Da li to znači da sam i ja postao emogejlezboziljofuj, ili sam samo prso?
Драги Смраде,
Убо си комбо. Углавном на аватару фурамо неке идоле, неке јебаче, а ако је теби џинџер идол, јебига, шта да ти кажем, то значи да ниси довољно куљ ни за то. У том случају ти препоручујем самоубиство. Ипробај овај мост што се прави преко Аде, отвори сезону. Имаш нашу подршку.
Твој Браво.
Draga redakcijo,
Pisao sam vam nedavno i preporučili sste mi da skočim sa mosta.
Pošto sam ja loše sreće, možete li unapred da mi preporučite šta da radim ako promašim vodu?
Imam ja jedno pitanje. Ako sipam vrelu vodu u džezvu i turim je na ugašen šporet da li će stopa inflacije uticati na očuvanje kišnih šuma?
Pošto sam ja loše sreće, možete li unapred da mi preporučite šta da radim ako promašim vodu?
Ako omašiš vodu, sigurno nećeš onu baržu sa starim gvožđem, opušteno.
Драги Смраде,
Слободно рони по блату, јебига, ионако сви тамо некад заврше, ако ме разумеш. Имаћеш ту привилегију да испиташ то место пре других. Не треба ти резервација.
Поздрав.
Твој Браво.
Не бих се иначе мешао у посао редакције, али Смраде, самоубиство се коси са свим што је хришћанско. Ако си баш зацртао да окончаш живот, буди креативан. Изађи пред америчку амбасаду у шалварама и обмотан "Матијевић" виршлама. Вичи "Алаху екбер!!!", и посао решен. Мир с тобом, дијете.
Отац Ејакулије
Драги Елек,
Драго ми је да си поставио баш то питање. Комплексно нема шта. Гледај овамо, самим тим што си сипао врелу воду, вероватно загрејану у оној твојој нејебини на Сунцу, си показао еколошку свест. Затим, уградњом шпорета, си смањио радну површину и самим тим радну плочу, што значи да је на тебе потрошено мање дрвећа. Иначе, шпорет је вероватно на дрва и вероватно је искључен, самим тим показујеш бригу за биљке, а неувођењем струје показујеш да штедиш струју и ове наше изворе енергије, што даље имплицира да је мањи увоз разних руда, мања искоришћеност вода и мање загађивање истих код нас. Следећи здраву логику, закључујемо да се самим тим троши мање новца на руде, а познато је да се папир прави исто од дрвета, затим мањим загађивањем вода, не испуштају се тешки метали у исту и она лакше кружи у природи, па има и бољи утицај на кишне шуме. Што се инфлације тиче, она никако није позитивна, јер новац има мању вредност, а има га више, серићеш се милијарди током деведесетих година, такав сплет околности изискује више дрвећа и самим тим уништавање шума. Али твој поступак је веома економичан и у складу са свим моралним нормама. Нећеш јебати.
Твој Браво.
Fala poštovana redakcijo, inače preselio sam se u još veću nejebinu, Sunca ima samo praznikom lolololo!
Имамо ли некога на вези!? Само данас, ексклузивно, укључење преко телефона. Ајмо, ко први не добија ништа.
Драги Браво,
Синоћ ми је упало невреме у међуножје, па ме данас све пецка. Како да избацим гране и трње из мидера и бубрегара?
Бухно ајд ми одговори на ово :))
http://vukajlija.com/forum/teme/27851-bravo-rubrika-vukajlije?strana=14#post_1360667
Dobar dan, jel se čujemo? Ovde Milun iz Stepojevca, jel može u sledećem broju poster panorame Mogadišu-a?
Па Милуне, велика је гужва, многи траже да им се објаве постери, не може се све стићи, али покушаћемо. Мада са сигурношћу гарантујемо дуплерицу Драгане Мирковић у следећем броју...
Dobar dan, jel se čujemo? Ovde Milun iz Stepojevca, jel može u sledećem broju poster panorame Mogadišu-a?
Dragi Čače,
Redakcijski tim zadužen za postere nije fan Mogše, na koga ih podseća gorepomenuti grad, tako da ne želi da ti izađe u susret. Ukoliko imaš neku drugu želju, bićemo srećni da je ispunimo.
Tvoj Bravo.
Твој велики фан - Папак Бенедиктовић, 16 година, Ватикановићи
Папче, мораћеш да их пробијаш енормном силом. То је једини начин да се осећаш иоле нормално.
Драги читаоцу
Мораћеш да провериш какво је стање у управи јавних прихода, не би ли ти посудили новце за куповину најновијег сталка за међуножје, који одбија невреме на високим резолуцијама.
Твој Браво.
Чујемо се Милуне. Колега Реме ће имати одговор на ово твоје питање, али мислим да биће!
Твој Браво