South Park

1. hahahahah ova zadnja dobra

Koja, ova nova? Ako na nju misliš, gledao sam mnogo bolje. Nije nešto. Što reče Filozofinjo, prosek.

2. pa u odnosu na vecinu iz ove sezone, ova je objasnila

3. sta radite vi ovde ????????
    koji hit kad upadnes na ove nebitne tebe i ove random komentare

4. Здравко Дрен
    sta radite vi ovde ????????

Nebitne teme?! Jes ti normalan? South Park je sustina esencije vitalnosti sustinskog elementarizma.
    lololo

5. sta radite vi ovde ????????

Ovo je jedna od najbitnijih tema na forumu :P

6. mngoo mi se sviđa ass burgers i ona sa Batersovom višestrukom ličnošću! oraspoložili su me..

7. Meni je najjača ona sa Paris Hilton, 'Imaginationland' i 'Dolphins and Whales Whores'.

8. Fuck youuuuuu dolphinssss, fffuuuuccckkkk yooouuuu whaaalleeesss! :D Koji carevi! :) A Imaginationland mi je možda i najbolja... Ass burger mi je smor. Šta znam, ništa posebno. Nije taj nivo boleštine, iako izgleda prilično bolesno. :)

9. Svaka epizoda je do jaja. Kartmen je prerastistički urađen, pa počinje da mi ide po živcima pomalo.

Najjača rečenica:

"Everytime you want do do something we end up in a different country as hostages."

10. ma genijalnih epizoda ima toliko da je nemoguce izdvojiti jednu!

na ovaj klip se uvjek iskidam
    http://www.youtube.com/watch?v=CF0UqyC2uBk
    BLOODY VAGINAL BELCH! lolo

11. Ес бргрс је јебено ГОВНО.

Међу најјачим епизодама је вероватно

СКОТ Тенорман МАСТ ДАЈ
    Батер'с ботом бјач
    Имеџинејшнленд
    Мејк лав, нот воркрефт и тако даље..

12. Ес бргрс је јебено ГОВНО.

+1

13. ето једина нормална сцена у ес бргрс је кад картмен оде код доктора, и вади пљеке из дупета..толико

14. Лест Мохикан јебе! Одлична!

15. Значи добра ова нова? Саћу да је погледам.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.